Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BOLDOGASSZONY HAVA történései, energiái

2010.08.07

http://www.kristalycsakra.eoldal.hu/cikkek/aktualis-valtozasok/2010_-augusztus---az-isteni-josag

Pusztai Orsolya oldaláról:

 

2010. 08. 01.

 

 

2010. Augusztus – Az isteni JÓság feltárulkozása 

 

 

A hónap mantrája:

 

 

SORSOM ÜDVÖSSÉGE – SZÍVEMNEK JÓSÁGA

LEGYÉL A LELKEMNEK TISZTA RAGYOGÁSA!

 

Jézus urunk szerint ez év Augusztus hónapja létfontosságú állomása fejlődésünknek.

Mit is hoz ez a hónap?

 

A Jóság erényének feltáró képessége válik bennünk igazzá. Ezzel a képességgel meglátjuk a jó erejét és fényét minden árnyék mögött. Ez a felfedezés pozitív gondolatokat és érzéseket ébreszt bennünk és összekapcsolja lelki és szellemi tereink jóság-energiáival fizikai létünk erőterét. Ekkor képesek vagyunk beengedni magunkba azt az energiát, mely összeköti a létezések síkjait Mindenen át. A Jóság, a Szeretet erejének kibontakozása olyan formában, melyre itt és most szükség van. Ez jelenti, hogy a Szeretet erejével olyant teremteni, ami JÓ.

Ebben a hónapban lehetőséget kapunk azon képességünk kibontakozására, mely a Jó egyesítő energiáival a Szeretet Fényébe kapcsolja létünket!

Valóra válik a minden úgy JÓ, ahogy VAN felismerése!

 

 

 

Ez a hónap a júliussal együtt sorsfordító időszak. A hónap végére olyan minőségi változások következnek be életünkben, melyek egyaránt kihatnak mint saját emberi mivoltunkra, mind környezetünkre és kapcsolatainkra.

Továbbra is igaz és követendő, hogy a SZÍV az ÚR. A SZERETET a Vezérlő Erő.

 

Ez segít felismernünk azt a segítő képességet bennünk, mely nem más, mint az isteni JÓSÁG.

 

Jónak lenni nem azt jelenti, hogy mindig úgy csinálunk valamit, hogy az mások tetszését elnyerje és ezért megdicsérjenek, vagy elfogadjanak.

 

A Jóság belülről jövő, megértő és elfogadó Szeretet, mely azt adja mindenkinek, amire szüksége van

 

Önmagát sokszorozva ezáltal, hiszen: JÓból - JÓ születik.

A Jóság az igaz Szív Szava!

 

Mikor ezáltal cselekszünk, az isteni Akarat csatornájává válunk. A Jóság boldogsággal tölti el a lelket, aki ezzel a lelki boldogsággal táplálja testünket, így teremtve harmóniát és egységet részeink között.

 

A Jóság magától tesz szeretetteljes, Istennek tetsző dolgokat, mert közvetlenül a szív tisztaságából árad, így hiányzik belőle minden ítélet vagy fondorlat. A Jóság a Szeretet egyik földi megnyilvánulása, mely képessé tesz minket, emberi lényeket arra, hogy alkalmazzuk a Szeretet törvényét. Érezni, elfogadni és továbbítani ezt az éltető, mindent fenntartó fénylő erőt. Csak úgy, szeretni, Szeretetnek lenni…JÓvá változni.

 

Nagyon sokan még nem tudják kimutatni szeretetüket mások felé, mert önmagukat sem képesek elfogadni és szeretni. De még többen vannak, akik nem tudnak szeretetet elfogadni. Ők sokszor nem tartják méltónak magukat a szeretetre és mindig csak adni akarnak, hogy méltóvá válhassanak.

Azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy minden örökös mozgásban, változásban, körforgásban van.

Gondoljunk csak a levegőre: a meleg levegő felszáll és helyére hűvösebb áramlik, ez a mozgás keveri és tartja egyensúlyban, harmóniában a légkört. Mi lenne, ha nem töltődne vissza a felszálló levegő helye? Légüres térben mi maradna életben a Földön?

Ugyanez érvényes kicsiben is, energetikai rendszerünkre… Ha folyamatosan csak adunk és nem tudjuk pótolni a helyét, ott energiahiány keletkezik, ami fájdalmakban, blokkokban jelentkezik.

Mielőtt a klasszikus adok-kapok játszmában kezdenétek el gondolkodni, elmondom, ez nem az a fajta érzelem, hogy szeretlek, ha te is szeretsz… Azt úgy nevezzük: üzlet.

 

Arra gondoljatok inkább, hogy szívemből, jóságomból, mondjuk adok valakinek valamit, amire neki szüksége van. Abban a pillanatban áldás energiák érkeznek az Univerzumból hozzám (és ahhoz is, akivel jó vagyok, ezzel szentelik meg a cselekedetet).

Mivel megmozdítottam, mozgásba hoztam a Szeretet-energiáját, az harmonikusan kitölt minden helyet, most például azt, ahonnan adtam. Ha tárgyat adok, akkor annak a tárgynak az én életemben elfoglalt helyét töltik fel az áldás energiái, ami azt jelenti, hogy bevonzzák arra a helyre azt a dolgot, amire éppen akkor nekem szükségem van. Ezért ne ragaszkodjunk semmihez, mert azzal lehet, hogy már egy nem nekünk való energiát kötünk magunkhoz, és nem engedjük be a sokkal értékesebbet. Ha szeretetet adok, akkor szívemben annak terét az isteni Szeretet áldott energiái töltik el és jutnak el szívemből oda, ahol szükségem van rájuk. Így gyógyítanak és segítenek engem.

 

Ha képes vagyok ezeket a felém áradó szeretetteljes energiákat mind az Univerzumból, mind pedig másoktól elfogadni (például a hála is egy ilyen közvetített áldás energia, de csak akkor, ha nem keveredik elvárással, mert az legyengíti), feltölthetem azokat a részeimet, melyeknek ezekre az energiákra van szükségük.

Ezért becsüljünk meg minden szeretetteljes szót és gesztust, mi felénk árad, és ne gondoljuk érdemtelennek magunkat rá, hiszen akkor nem áramolna felénk, ill. észre sem vennénk.

 

Ebben a hónapban a Jóság energiái segítenek a szétválasztásban, a tisztánlátásban.

Megmutatják mi a jó, ill. a nem jó nekünk.

Az isteni igazság már bennünk lévő jelzőrendszerén keresztül a jóság képes megmutatni nekünk utunkat és feladatainkat.

Ha szívünkön át nézünk, azonnal megláthatjuk az adott dolog Jóságát, csak fel kell tennünk magunknak a kérdést:

- Jó ez a számomra?

 

A válasz szívünkön át érkezik és rajtunk áll, hallgatunk-e az isteni útmutatásra.

 

Július hónapban már megérkeztek a Főnix lebontó és megújító energiái, és sokszor saját bőrünkön  tapasztalhattuk tüzes erejét. Augusztus elején ezek az energiák már készen állnak arra, hogy minden gátló és igaztalan dolgot elporlasszanak életünkből. Azzal, hogy eltűnnek ezek a gátak, olyan felismerések és bizonyságok találnak utat életünkbe, melyek eddig nem fértek hozzánk, mert eltorlaszoltuk megnyilvánulásuk útját.

Ezért ne a kétségbeesést válasszuk, ha valami nem úgy alakul, ahogyan mi szeretnénk, hanem kérdezzük meg segítőinktől és Felsőbb Énünktől, miért történik ez velünk?

 

A megértés és elfogadás Jó-vá-írja a Szeretet és Hit erejével azokat az élethelyzeteket, melyeket eddig nem értettünk meg és ezért nem is tudtunk rájuk helyesen reagálni. Most a hónap segítő energiáinak is köszönhetően, felismerhetjük ezeket a történéseket és szívünk által Jó-ra változtathatjuk őket, így elengedhetjük a hozzájuk kötődő negatív aspektusokat is.

 

Ne engedjük magunkat beleragadni a múlt sérelmeibe! Szeretetünk tüze által változtassuk jóvá azokat és éledjen parazsából egy ÚJ ÉLET reménye.

 

Csak úgy léphetünk feljebb, ha már a lépcsőig eljutottunk. Sokszor nem is a fellépés a nehéz, hanem az addig megtett út embert próbáló és tanító ösvényének bejárása.

De higgyétek el, minden értünk történik. Ha megértés és okulás nélkül az ölünkbe hullanának a kegyelmek, a mai kor embere nem is értékelné (vannak persze kivételek).

 

Tisztában kell lennünk Önmagunkkal, tudásunkkal és képességeinkkel ahhoz, hogy mindezeket felelősséggel és szívvel JÓl használhassuk.

 

Ha Istenemberekké kívánunk válni, akkor el kell kezdenünk e szerint gondolkodni, érezni, élni. Engedjük eltelni önmagunkat a Jóság energiáival, hogy általa felemelkedhessünk a JÓ szintre.

 

A hónapban nagyon sokféle tisztító energia lép működésbe, hiszen minden ünnep (itt most megújulásunkat ünnepelhetjük) előtt mindig elkél a nagytakarítás.

 

Legyetek jók, hiszen mindenkiben benne van ez a magasrangú képesség a JÓ-ISTEN által!

 

 

 

A hónap fontosabb napjai:

 

Augusztus 1. –  Lélekgyógyító fényerők leáradása. Lelki tereinkből a lélek fényes angyalai segítségével olyan erőket vehetünk magunkhoz, melyek összekapcsolják fizikai és lelki síkjaink eddig elzárt területeit. Ezek olyan kapcsolati pontok ezen létsíkjaink között, melyek a lélekenergiákat továbbítják a fizikai síkra, emberi valónkba, energiarendszerünkbe. Ezek nélkül az energiák nélkül nem tudnánk feltétlen boldogsággal örülni és rácsodálkozni dolgokra. Most megnyílnak a lélek felsőbb területei, hogy fényükkel beborítsák az alattuk lévőket. Legyünk nyitottak ezekre az energiákra és fogadjuk magunkba őket szeretettel! Ez a nap a JÓ-ra-VALÓ-ság lélekenergia kódjait aktiválja. JÓ=VALÓ, színe a sárga(arany) Fény. (A sárga szín kijön a Jóravalóság betűiből, ha a jó-t és a való-t elvesszük belőle) Ezt a segítő erőt most a NAP-ból kapjuk intenzíven, mint Isten szimbólumból. Engedjük be magunkba felkelő vagy lenyugvó fényét, mikor képesek vagyunk már nyitottan szembe-nézni vele.

 

 

Augusztus 3. – A sors megújító energiái érkeznek hozzánk. A karma urai felülvizsgálják sorsfonalainkat és értékelik eddigi hajlandóságunkat a változásokra és a megújulásra. A lélek fejlődése alapján könnyíthetik vagy átalakíthatják a sorsutat, hogy a megélések mindenképpen a helyes irányba tereljék az embert. Tegyük mérlegre tetteinket és tudatosan ismerjük fel mi is az, amiben fejlődtünk és ha van még dolgunk, nyugodtan kérjünk segítséget a szellemi világoktól. Nincs baj, ha hibázunk, vagy tévedünk, hiszen tanulni jöttünk. A probléma ott kezdődik, ha nem is akarjuk felismerni és kijavítani azokat. Ezt a hajlandóság hiányának veszik és lassabb ütemre fogják a tudati fejlődést. Ez a folyamat több héten át tart…van idő az átgondolásra.

 

 

Augusztus 8. – Az egész galaktikus térben egy minőségi változás következik be. A Galaxis energia(Fény)- tengelye a Teremtés központi spiráljának megfelelően új pozícióba áll. Ez a pozíció lehetővé teszi a Fénytisztaságú segítő energiák közvetlen beáradását a tengely fénytere mentén a dimenziótérbe. Erős hangoló energiák érkeznek, így fizikai hatásukat tekintve is erőteljesebben érezhetőek (szédülés, fejfájás, borzongások a testben).

 

Augusztus 12. – Arkangyalok egy előőrse érkezik a Földre, hogy Földanyával együtt aktiválják azokat az angyalkristályokat, melyek a központi energiavonalak mentén helyezkednek el a földfelszín alatt. Ezeket a kristályokat még az atlantiszi mestertudással rendelkező bölcsek közreműködésével telepítették angyali segítőink és Gaia. Ezek a kristályenergiák „alvó” módban várták az aktiválást, melyre most sor kerül. Energiájuk fokozatosan lép működésbe a beállított Fénytengely mentén leáradó aktiváló-kódok hatására, hogy hozzájáruljon a Föld merkabájának hangolásához.

 

 

Augusztus 16. – Napkapu nyitás. Újabb Fénykapu aktiválódik a központi Nap erőterében. Ez azt jelenti, hogy Naprendszerünkben is megnő a Nap aktivitása. Ez a Kapu időszakosan tart nyitva, és működése alatt olyan energiák áradnak keresztül rajta, melyek apró fénygolyóknak látszanak. Talán „Fényeső”-nek is hívhatnánk. Fényei kitöltik azokat a tereket, ahol az energiákban „szakadás” állt be.

Pl. egy energiablokk mögötti terület nem kap megfelelő rezgést, és egyfajta „energia-vákuum alakulhat ki. Ezek a Fénygömböcskék megtalálják ezeket a helyeket és az eltorlaszolt területet kitöltik. Ez nem azt jelenti, hogy minden blokk megszűnik, de időszakosan harmóniába hozzák azt a részt, hogy könnyebben feloldható legyen, ha teszünk érte. (19-éig aktív a Kapu, ezért ebben az időszakban intenzívebbek a változások energiarendszerünkben).

 

 

Augusztus 20-22. – Ez a három nap szinte eggyé olvad azokban az energiarezgésekben, melyek 20-án kezdődnek és 22-én teljesednek ki. Mindhárom napon nehéznek tűnő energiák fognak közre bennünket, de ez az érzés azért jelentkezik, mert az irányuk fentről lefelé és lentről felfelé áradó egyszerre, így középre tartva kicsit összeszorítónak tűnhetnek. Úgy működnek, mint egy energiafésű, ami kifésüli a térből a benne lebegő szennyeződéseket. Ez természetesen az emberi energiarendszert is érinti Fényzuhanyként. Legyünk felajánlók és engedjük el a felszínre jött érzéseket, energiákat. Lehet, hogy bizonyos mértékig átéljük őket újra, de mindez csak a felismerést és a tudatos döntést(elengedést) szolgálja.

 

Augusztus 25. – Fordulónap. Az energiák minőségileg változáson mennek keresztül és tisztítás helyett építkeznek. Elkezdik előkészíteni a szeptember hónap felépítő rendszerének „vázát”. Olyan sorsfordító energiák érkezését, melyek újravizsgálják a sorskódokat a Fény DNS-ben és aktiválják azokat, amelyek már tudatilag „érettek”. Kicsit szétszórt érzéseink lehetnek, mert ezek a hangolások csatornákat nyitnak belőlünk a sorsenergiák dimenziója felé. Ez azt jelenti, hogy sorsfonalunk intenzív kommunikációba kezd karmaterünkkel, ahol „Lét-nyilvántartásunk” képei vannak. Ez az aktiválás 3-án indult meg és a mai napon fejeződik be az aktuális szakasz vizsgálata. Döntéseink most kerülnek rögzítésre.

 

Augusztus 30. – A sorskódok első fázisának előkészítése az aktiválásra. Ezek a belső, lélektani változások átírását segítik elő. Olyan lelki érzékelés megnyílására van lehetőség, mely az intuíciót kiegészítve már nem csak megérzés, hanem tudás szintjén is működhet. Ez természetesen egyéni szinteken más és más dolgot jelent, a lelki fejlődés szerint, ezért újra felhívom a figyelmeteket, hogy az összehasonlítgatás és mások irigylése éppen, hogy visszaveti fejlődéseteket. Higgyétek el, a Gondviselés sokkal jobban tudja, kinek mire van szüksége ahhoz, hogy számára minden a legjobban alakuljon. Tudatosan figyeljétek magatokat és fogadjatok hálás szívvel és örömmel minden felismerést és ajándékot.

 

Augusztus 31. – A sorskódok második fázisának előkészítése az aktiválásra. Ezek a hangolások a testi és környezeti átalakulásokat irányítják. Ennek hatására szervrendszereink működése némiképp megváltozik. Pl. nem lesz szükségünk olyan mértékű tápanyagfogyasztásra, mint eddig, mert szervezetünk már nagyobb részt képes hasznosítani az Univerzum által érkező Fényenergiákból.

 

A kódok szeptember elején aktiválódnak be, és ettől a hónaptól a felelősségteljes, szeretettel és hittel teli

Istenember válik Valóra mindenkiben, aki képes elfogadni ezt az áldást, azaz mindazt, amit az ISTENEMBER LÉTezés jelent!