Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Enyészet hava, DECEMBER

2010.12.02
A szellemi Világok kegyelméből megkaptuk a decemberről szóló energia-programot:). A szellemi ember kiteljesedése válik valóra bennünk. Advent csodái és Karácsony áhítata mind a Szeretet kivirágzása bennünk! Lehet, hogy kint alszik a természet, de szívünk lángja most világít a legfényesebben, hogy hírdesse Isten dicsőségét és az Ember méltóságát!
 
Áldással és szeretettel Orsi
 
 
Ui: hétvégén két napos öngyógyító és mandala-energia kurzust vezetek. Szeretettel várok mindenkit, akit szíve hozzám vezérel.
Info:
 
vagy
 
 
 
 
2010. December – A Megértés szellemi képessége
 
 
 
A hónap mantrája:
MEGNYITOM MAGAM MEGÉRTÉS FÉNYÉNEK
FELISMEREK MINDENT ISTEN SZENTSÉGÉNEK!

 

 

 

Jézus tanítása szerint az év utolsó hónapjában az a szellemi bölcsesség válik részünkké, mely elvezet minket ahhoz a Felsőbb látásmódhoz, mely a belső, tiszta megértés kegyelmével vértez fel bennünket.

 

December – A Megértés képessége válik részünkké. Olyan fénycsatorna aktiválódik tudati tereinkben, mely az isteni tudás frekvenciáira hangolja agyi csatornáinkat. A felsőbb tanító, átalakító energiák így már tudatosan saját segítségünk és részvételünk által teljesíthetik be bennünk feladatukat. Ez a képesség a mélyebb megértés erejét ébreszti fel. Minden mögé látva feltárul vele az az összefüggés, mely mondanivalóját, tanítását részünkké teszi. Ha ezzel e képességgel élünk, saját tanításaink lesznek útmutatók számunkra és önmagunk teljes-jogú mesterei lehetünk. Ez az erő összekapcsol lelki-, és szellemi Énünk tudati részeivel, így közvetlen útmutatások formájában fejlődhetünk.

Csodánk: Képessé válhatunk arra, hogy a megértés erejével magunkévá tehessük mindazon energiákat, melyek vezetnek, fejlesztenek bennünket utunkon!

 

 

Az év utolsó hónapja a szent várakozás, öröm és szeretet időszaka. Annak a szellemi bölcsességnek a megérése bennünk, mely egész évben érlelődött, meg-megnyilvánult, vagy éppen csak szunnyadt a mélyben.
 
Lelkünk most megvizsgálja, milyen feladatok és tanulnivalók álltak előttünk, melyek fejlődésünket és tudatosodásunkat szolgálva egész évben „vezettek minket” megélésről, megélésre.
 
Ez az időszak az adventi hetek próbáival együtt az ember vizsgája Önmaga szellemi tudása előtt.

Amit magamhoz vettem és felismertem az év folyamán, azt most a körülmények hatása alatt is képes vagyok-e kinyilvánítani és megélni?

 

Az angyalok fokozatos távozásával, egyre inkább a magára utaltság érzése árad szét az emberben. De ez hasonló ahhoz, mikor egy szülő járni tanítja gyermekét:
 
- Kicsim, egész évben fogtam a kezed és vezettelek. Olyan ügyes vagy már, hogy az a pár lépés egyedül is menni fog… Rajta!
 
Megtesszük-e ezeket a talán bizonytalankodó, de mégis önerőből vállalt lépéseket? Lehetünk-e büszkék magunkra, mert bátran, a szülői mosoly kíséretében elindulunk?

Azt hiszem, igen.

 

 
December minden évben bizonyságtétel saját magunk felé… képes voltam-e tudatosabban, szeretetteljesebben élni a mindennapjaimat és hallgattam-e szívemre, lelki hangomra?

 

Decemberben Földanya magába gyűjti, „kiértékeli”, és beállítja, minden földi gyermeke tudását, fejlődését.
Megnézi, tud-e neked még olyant tanítani, amivel emberként többé válhatsz?
Átvizsgálja emberi tulajdonságaid rendszerét, és kialakítja a leolvasott energiák alapján azt a „szeretetcsomagot”, amire szükséged van a jövőre nézve. Ez lesz az, amiből gazdálkodhatsz az elkövetkezendő feladatoknál.

Ez az anyai Szeretet-fény átalakítja csakráidon keresztül az energetikai kapcsolatodat a Földdel. Kikerülnek belőled (már ha te is engeded) olyan energetikai és viselkedési tulajdonságok, melyeken már sikeresen túlhaladtál, és bekerülnek azok, melyekre szükséged lesz, hogy képességeidet neked megfelelően kibontakoztathasd.

 
Ugyanakkor az Ég is folyamatosan figyeli, mi az, amiben már jól megerősödtél, és mi az, amiben még gyakorlásra szorulsz… Ezt az év során nyert beavatások, hangolások, és azok által megtanult és hasznosított tudások figyelembe vételével értékelik.
 
Mikor urunk születésének ünnepén a Kegyelem Fénye ránk ragyog, leárad hozzánk a szellemi térből, mindaz a tudás és képesség is az atyai áldással, ami a következő évben már, mint lehetőség szolgál minket.
Megkapjuk hát az újabb támogatói csomagunkat Égtől és Földtől, de nekünk kell ezeket magunkban egységes, szeretetteljes rendszerré formálnunk és hitünk által hasznosítanunk.

 

Lássuk milyen hangolások és energiaváltozások várhatóak a hónap folyamán…
 
 

Kép

 

 

 
A hónap fontosabb napjai:
 
December 1. –  Már Advent első hetének közepén járunk. Az Archék lassan hazatérnek és fizikai testünk nehezebben viseli a körülményeket. Ugyanakkor ezen a napon kinyílik egy olyan tér az emberi energiarendszerben, mely összeköti a földanyai, emberi és szellemi szívet, hogy támogatást adjon. Látjátok, sosem hagynak magunkra! Ezt annál is megteszik, aki ezt tudatosan eddig nem teremtette meg. Ez az isteni csatorna Karácsony másnapjáig mindenkinél nyitva van, utána pedig ki-ki maga dönt, hogy használja-e tudatosan a továbbiakban is ezt a rendszert.
 
 
December 3. – 3-3-3 energiái (2010.12.03.) a Szentháromság megerősített ereje: test-lélek és szellem. Atya-Fiú-Szentlélek. Gondolat, szó és tett. Mindezek szinte felvérteznek bennünket, hogy mint hős és bátor lovagok kiálljuk a próbákat. A hármasság egyesített energiái testi, lelki és szellemi energiapajzsként vesznek körül, ha hitünkkel mindezt képesek vagyunk megerősíteni. Ezen a napon érezzük át univerzális egységünket, és higgyük el, Isten szeretett és szerető gyermekeiként, Fényként érkeztünk erre a Világra. Hagyjuk, hogy mindez a tudat és kép megerősítsen bennünket!
 
 
December 6. – Advent második hetének kezdete, szent Miklós ünnepe. Ez az ajándék, amit e nap ad nekünk nem csokoládé vagy mogyoró izű. Ma annak az égi ajándéknak a kegyelmét érezhetjük, mely az önmagunkban való megelégedettség érzése. Mielőtt az arkangyalok eltávoznak, egy csillogó energiaképet helyeznek a szívünk elé. Ebben a képben isteni Önmagunkra ismerhetünk. Ez segít, hogy fényében mindig meglássuk Magunkat! Ha így teszünk, akkor megelégedettség tölt el, és nincs szükségünk külső pótlékokra, hogy higgyünk magunkban. Így nemcsak önmagunk, de mások segítő Fényei is lehetünk.
 
 
December 12. – A 12 csillagkép energiájának rezgései nyílnak meg számunkra. Csillaglétünk sejtmagunkban, kódolt formában van eltárolva. Ezek a kódok most elkezdenek emlékképeket rezegtetni sejtjeinken át, és emlékhullámok terjednek szét auraterünkben. Ezek az energiák 21-éig, a Fény születéséig Csillagenergiáink védelmező rezgéseivel támogatnak minket. Ha felsőbb tudatunkkal összekapcsolódva, Csillagnemzetségünk erőit magunkba engedjük, otthonosság és biztonság jár át minket, érezhetjük is, ha az égre tekintünk.
 
 
December 13. – Advent harmadik hete kezdődik. A Holdfázis (növő) pontosan a felénél jár, ami egy újabb változást irányoz elő. Ezen a napon megláthatjuk magunkban azt a kettősséget, ami nem enged továbblépni. Mi fontosabb neked Önmagad, vagy az elvárások? Nézd meg magadban ezt a libikókát… figyeld meg, hol ül rajta valamilyen félelem, ami leszorítva nem enged téged a magasba emelkedni? Ha ezt meglátod és felismered, már nincs szükséged a tanítására, elengedheted… és angyalod elviszi magával, hogy a Fényben újra a Szeretet egységébe kerülhessen.
 
 
December 20-21. – Advent utolsó hete kezdődik. Most belülről kell megérezned, hogy sosem vagy egyedül. Bár a „légtér” kiürült, szellemi Fényed sosem alszik el, hogy bevilágítsa utadat. Isten mindig veled, benned van, általad ragyogja be a Földet, ezt ne feledd! Hogyan is koronázhatnánk ezt meg jobban, mint a téli napfordulóval…a tiszta Fény születésével, mikor 21-én hajnalban a Nap arany Fénye beteríti Földanyát és ünnepi ruhába öltözteti, hogy felkészülhessen a Megváltó eljövetelére…
Engedd meg te is magadnak, hogy Szíveddel befogadd az Új Remény Fényét!
 
 
December 24. – Ezen a napon délután 5 órakor érkeznek vissza az angyalok. Nagyon jelentősek ebben az évben ennek a napnak és órának a számai. Az évszám összeadva: 3, ahogyan a hónap száma is. E kettő kiadja a nap számát, ami 2+4= 6. Hat az isteni Fénymag, a lélek száma. Ez azt jelenti, hogy ebben az évben érkező kegyelem kétszeresen erősíti és szenteli meg lelkünket, hogy kellőképpen felkészülhessünk 2011 erőteljes változásaira. Ha az órát nézitek az 5 az ember száma, hiszen a kitárt karú, kis terpeszben álló ember egy ötágú csillagot formáz. Ugyanakkor a délután 5 óra 17-ként is leírható. 1 az Atya száma, 7 pedig Jézusé. Együtt, a 8 pedig az Örök, a Teljesség, a folyton Megújulás száma. Ha szíveddel megérted, hogy te is a Teljesség mindörökkön létező szellemi entitása vagy, megkapod az isteni Tudás, a Felsőbb Megértés ajándékát!
 
 
December 25-26. – Karácsony szent napjai! Ünnepelj szeretettel és engedd, hogy az angyalok tiszta, megújult Fénye átragyogjon. Vendégeld meg őket a karácsonyi asztalnál, tegyél egy szép üres terítéket még az asztalra és hívd őket a körötökbe… Ez az Ünnep az egész Univerzum ünnepe! Minden megújul, mert az Univerzumban ekkor kezdődik az „új Év”. Jézus születése a Fény ünnepe, az Élet ünnepe.
Engedd, hogy az áhítat, ami nem más, mint lélekmegújító Fény, átjárjon téged. Ha áhítattal, békében pihensz meg szíved csendjében, Karácsony Szelleme egy olyan ajándékot ad neked, mely egész életedben végigkísér és segíti fejlődésedet! Ez az ajándék egy szimbólum, egy felismerés, egy kitörölhetetlen, tiszta érzés vagy gondolat formájában tudatosul benned.
 
 
December 31. – Az év utolsó napja. Erőteljes teremtő energiák hatják át a Földet, hogy segítsék megrajzolni a jövő év színes és gazdag képét. Bizakodva, hittel telve tekints magadra és teremtsd ma azt, amit holnap kapni szeretnél.
Bocsáss meg magadnak mindent, amit esetleg ebben az évben a saját szemedre vetettélJ, hogy ne árnyékolhassa be a jövő történéseit. Hidd el, nem az a baj, ha hibázunk (hiszen abból tanulhatunk), hanem az, ha nem ismerjük be és nem tesszük jóvá (bocsánatkéréssel).
 

BOLDOG, SZERETETBEN ÉS HITBEN TELJES ÚJ ÉVET!

URAM, LEGYEN MEG MOST IS A TE AKARATOD!
 
 
Áldással
Orsi