Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011 OKTÓBER-NOVEMBER

2011.10.09

 

A KÁRPÁT MEDENCEI LETÖLTÉS:

2011. OKTÓBER 11. - NOVEMBER 7.

 

Egy amerikai asztrológus véleményéből:

Az üzenet lényege a következő: "az elkövetkezendő napok, hetek hatalmas jelentőséggel bírnak majd a magyar "jupiteri/nyilas aszcendensű* emberekre, és a nemzetekre, ugyanis a Jupiter hátráló mozgást végez, és csillagidőben, vagyis precesszióban hatalmas tisztítást hoz ezen országok, országrészek számára, és ezt a 12-es csillagtér 5.házában az intellektus, tudás házában teszi meg, a Plejádok előtt visszafordulva.

Mivel a Jupiter az Isteni törvényt a dharmát és igazságosságot, valamint az isteni bölcsességet jelképezi, lehetséges esemény arra, hogy hatalmas tömegek ébredjenek fel, vagy impulzust kapjanak. Jupiter a guru, a mosolygó Buddha, a Yó Pityer.

A körülbelüli időszak: a 10:10 kapu, vagyis október 11. és november 7. között, közvetlenül a 11:11:11 portálok között lesz.

Legerősebb hatása október 29.-én lesz 10 óra 16 perckor, szombaton. Ez a legmagasabb égi helyzetet jelenti, legközelebbi állása hozzánk most. A Jupiter ezekben a napokban olyan magasan delel, hogy esténként fényes csillagnak fog látszani, mintegy kijelölve a felemelkedésünk útját.

Karácsonykor Lyányos napján a Jupiter visszafordul, ilyenkor hatalmas erővel világit be mindent, és az isteni kegyelem 7. sugara beborítja az egész Kárpát-medencét: (én így hívom: Kárpát-medencei letöltés). A másik érdekessége hogy csillagidőben ekkor a Szaturnusz a legjótékonyabb helyzetébe kerül,(a SemmireKellőket megszelídíti, ugyanakkor karmikus

számonkérésük megtörténik, lehetőségük van a polaritásukból való elengedésükre.) Ránk nézve ez a jótékony hatás egészen 2012. május 13.-ig tart, amikor a Jupiter Nap, Merkúr együtt áll és imaláncba, fényjegygyűrűbe/összejegyesedésbe rendeződik a Vénusszal és a Holdcsomóponttal.

Így hát ha van annyi kurázsi a magyarokban, elsőként, fáklyavivőként utat mutathatnak a többieknek. De azt is hozzáteszik, hogy a pénzügyi, gazdasági viszonyok ezen az októberi hónapon, és még novemberben hatalmas átalakuláson megy végbe. Látszólag összeomlik minden, a pénz értéket vesztheti, mi meg fényt nyerünk ezáltal, azért, hogy egy új szeretet alapú méltányos energiacsere- minta mutathassa meg magát.

Október 15.-én több száz millió ember vonul az utcákra békésen egyesülve egy szeretet energiában, rácsatlakozva a feltételnélküli szeretet krisztusi/kristály hálóra, és ez felemel bennünk a nagyon is várt 11:11:11 szentháromság idejébe....onnantól a kígyótartó szívébe kerülve a Föld hatalmas gyógyuláson és megújuláson indul el, bár úgy látszik az idővonalon, hogy ez túl fog futni még 2013-on túlra is. Az egyik legnehezebb, de legcsodálatosabb időszakon megyünk most keresztül, megláthatjuk mennyi nyitott szívű, szeretetet sugárzó ember is van a bolygón. Az emberiség legeslegújabb szövetsége köttetik meg most, amely a békességen, elfogadáson, minden élet megbecsülésén, a bőségen, és az egész-ségen alapul.

Áldás és Fényes öleléseket

NJ.

http://foldicsillagok.hu/