Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Fátyol

2012.06.19

2012. január 18. hétfő

Közzétéve Cobra által, Portal 2012 honlapon

 

A Fátyol

 

 

Elérkezett az idő, hogy még több információt adjak az Archonokról, mivel beléptünk abba az időszakba, mikor ennek a bolygónak a sorsa eldől, és informálnunk kell az embereket a jobb döntés lehetőségéről.

 26.000 évvel ezelőtt, az Archónok kinyilvánitották, hogy ez a bolygó az ő tulajdonuk és minden létező, aki ezen él, az ő fogjuk és rabszolgájuk. Kinyilvánitották, hogy ez a bolygó egy karantén, és minden űrhajónak, aki be vagy ki akar lépni a térből, engedélyt kell kérnie az Archonoktól. Ez az oka a disszharmóniának, amelyről olyan sokat hallunk.

Az emberi faj fogjul lett ejtve az Archonok által az elmúlt évezredekre, és ezt követően a létezők a reinkarnáció zárt rendszerében lettek tartva újra és újra ugyanazon a bolygón - teljes felejtésben és szorongásban.

Ez az idő csaknem teljesen véget ért. Ez év június 21-e után a szabaditó müvelet, a pozitiv földönkivüli fajok közös megmentő akciója emelkedni fog intenzitásában.

A múltban egy embernek az egyedüli útja, - hogy megszabaduljon ettől a karanténtól, -  csak a megvilágosodás útja volt, melynek során el kellett engedje minden kötődését teljességgel a fizikai, éterikus, asztrál és mentális világtól, ahol az Archónok müködtek. Egy másik lehetőség a szabadság visszanyerésére az utazás képessége más csillagrendszerekbe – amely az emberiséget hamarosan a karanténból kiszabaditja (a karantént feloldja).

Az Archónok egy speciális technológiával tartották fenn uralmukat, amit Fátyolnak nevezünk. Ez egy elektromágneses frekvencia-kerités az alacsony asztrál – és különösen az éterikus sikon,  amely bolygónk felszinétől maxium 12 km-re terjed ki felfelé és lefelé irányban is. Ez nagyban megakadályozta a tiszta fényt, hogy a földi karantént elérje. A Fátyolt a nem-fizikai Archónok müködtették. A legjobban úgy tudnánk leirni ezt a módszert, mint egy éterikus HAARP. Ez a technológia torzitja a tér-idő struktúrát kvantum szinten, és ezért nagy nehézséget okoz a földönkivüli UFO űrhajók hajtórendszerében, amelyet a pozitiv földönkivüli erők használnak. A múltban ez akadályozta a pozitiv földönkivüli erők, ET munkáját ezen a bolygón. A Fátyolnak van egy programozó és újraprogramozó szerepe az emberiségre, amely azt benne tartja a reinkarnáció körforgásában. Fel fogok sorolni itt néhány asztrál/éterikus programot, amely a jelenleg inkarnálódott emberiségre hat.

1./

1.     Csökkenteni a tudatosságot és deaktiválni a fénytestet. Ez a program egy éterikus állóhullám rezonancia technológiával üzemel.

2

2.     2./

Blokkolni a szabad akaratot és a pozitiv kezdeményezést. Ez a program éteri infrahang technológiával müködik. Ez a hang lecsapódik a fizikai sikra és néhány ember hallja, mint egy nagyon alacsony frekvenciájú morajt. Ez volt az oka a misztérikus hangoknak, amelyet az emberek a közelmúltban hallottak, és nem a földalatti katonai bázisok felrobbantása, - ahogy néhány riportban ezt közölték. Az infrahangok blokkolnak néhány agyi fizikai központot és pozitiv kezdeményezést. Ez a hang okozza a szokatlan fáradtságot minden különösebb ok nélkül.

3./

3.     Csökkenteni az intelligenciát. Ezt egy erős mágneses mezővel érik el az éterikus agyunkra és a membránra az éterikus és fizikai agyunk között, amely zavarja a gondolkodási folyamatot. Ez ködös gondolatokat, felejtést és a koncentráló képesség szétesését okozza.

4./

4.     Diszharmóniát kelteni a kapcsolatokban. Ez az éterikus testünk csakráinak befolyásolása és az auratestünk disszonáns frekvenciákkal való zavarása éterikus infrahangokkal. Ez a program mesterséges szétválást okoz a szerelem és a szexualitás, a szivbéli müködés, és a gondolataink száguldása,   valamint a férfi-nő közötti egyensúlyban.

5./

5.     A szegénység érzetét létrehozni. Ezt az éterikus agyba holografikus képeket veitve érik el.

6./

6.     Szubkultúrák megosztása. Szintén éterikus, holografikus képekkel idézik elő, különböző szubkultúrákat megcélozva.

7./

7.     Evés programozás. Ez a program bizonyos ételek bevetitésével dolgozik az éterikus agyba, amelyek kövérséget okoznak.

7./

8.     Mindent látó szem. Ez a kémprogram az éterikus szintről müködik és a fizikai lények minden aktivitását monitorozza a nem-fizikai Archonok számára.

8./

9.     Implantátumok. Ezek éterikus vagy asztrális kristályok minden ember aurájába el lettek helyezve az inkarnációjukkor, hogy a személy a magasabb mentális és asztrális sikokról az alacsonyabbakba legyen vezetve fizikai létében. Ezek a beültetett kristályok távolitják el az előző inkarnációk és életek emlékeit és azt, hogy Archonok szabályozzák a földet. Költőien ezeket a „Felejtés Fátylá”-nak hivják.

 

Voltak fizikai implantátumok is. Ezek Atlantiszban voltak igen népszerüek, de azután már nem alkalmazták. A II. Világháború után kezdődött egy kisérlet, újra bevezetni ezeket az emberiség nagy többségébe az oltási programok lévén. Ez a fő ok, amiért a WHO-t felhatalmazták ezzel. 2 évvel ezelőtt az Ellenállás erői egy speciális technológiával sikeresen és teljesen kiiktatták az emberiségből. Az új világrendszerrel ( New World Order )  kapcsolatos félelmek, hogy az emberiséget becsipezik, többé nem fenyegetnek, lévén, hogy észrevétlenül már megtörtént a biocsipek hatástalanitása.

Az Archonok megújitották a Fátylat 1996-ban, miután a pozitiv földönkivüli erők hatására tömeges felemelkedés kezdödött a 90-es évek elején. Ezt kb. 200 atomrobbantással vitték véghez, amely az alacsonyabb asztrális és éterikus sikokat is érintette. Ezek tér-, időrepedéseket okoztak, féregjáratokat nyitva a sötét reptiliánoknak, (hüllőszerű  lények) hogy beáramoljanak a Földre a világűrből. A Fátyol 2004. decemberében újból megerősitést nyert, miután az első Vénusz tranzit júniusban újabb tömeges felemelkedést és az Istennők jelenlétét okozta a Plejád-i sikeres szabaditó akciók nyomán. Most a 2. Vénusz tranzit után ez történt megint. Ezúttal azonban a Fátylat nem tudták visszaerősiteni, mivelhogy a negativ fizikai és nem-fizikai földönkivüliek (E.T.) elhagyták a bolygót. Ennek okán mi nagyon közel kerültünk a végső győzelemhez.

A sikere a mi világmeditációnknak olyan nagy volt, hogy kb. a Fátyol 70%-át az asztrálsikon és 35%-át az éteri sikon már eltávolitottuk. Mindazonáltal nagyon fontos, hogy ezt mindaddig folytassuk, amig a Fátyol teljesen meg nem szünik. Ezt  eredetileg 7 hónap alatt terveztük kivitelezni, amely május 21-én kezdödött és december 21-én ér véget.

A fizikai Archonok és a maradéka a fizikai Caballoknak eltávolittatott már sokkal előbb.

A fizikai és a nem-fizikai Archónoknak van egy tervük a ”Doom 33”, amely a tömeges letartóztatások megakadályozására van. Amikor ezek elkezdődnek, a nem fizikai Archónok adnának egy jelet okkult rituálék révén a fizikai Archónoknak és a Máltai Lovagrendnek, valamint a 33 fokozatú szabadkömüveseknek. Ezek az emberek ezt követően parancsot adnának a hozzájuk hűséges katonai és ügynöki erőknek, hogy annyi rombolást és kárt okozzanak amennyit csak tudnak. A fizikai Archónok között várt-, és hitt végidők armageddoni történéseit akarják valósitani. Ők mindent megtennének, hogy lássák ezeket a próféciákat beteljesedni. Nem kell félnetek, mert a fény erői részletes tervvel rendelkeznek, hogy mindezt megakadályozzák.

A Jezsuita fizikai Archónok a Jezsuiták között erejük többségét elvesztették az emberi képesség fölött 1848. márciusában. Többségük azután alacsonyabb asztrális és éteri sikokra távozott. Azok, akik a fizikai sikon maradtak, még indirekt módon ellenőrzik az emberiséget a Rotschildokon keresztül. A Rotschildok nem függetlenül müködnek, hanem a Jezsuita Archónoknak engedelmeskednek.

A  2012. évi napforduló a fordulópont, amikor a földi helyzet eldől az Archónokkal kapcsolatban.