Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


PLEJÁDOK ÜZENETE 2012.07.02.

2012.07.08

Amint fent, úgy lent. Úton vagyunk.

Galaktikus berepülések július 9-én

 

2012. július 2., szerda

Plejádi csatornázás

”Micah”-tól

 

A Galaktikus végtelen küldönbözőség szabályai, és a biztonsági protokollok voltak átlépve az archoni klónok által, melyek elnyomták a Földet, de az ő merényletüket felismertük és leállitottuk. Röviden, halált okozó beavatkozások és merényletek voltak elkövetve néhány földi szövetséges ellen, sikertelenül.

Mindezek felhatalmazást adtak, hogy kibocsátásra kerüljön a rég várt galaktikus kód, a zöld jelzés akcióra, hogy az kiterjedjen a hajókra és a földi személyzetre.

Tegnap a Pozitiv plejádi és andromédai hajók nagy erejű gamma sugárzás érkezését észlelték a Nap elektromágneses kitörése következtében (EMP), amely 1 milliárdszor erősebb energia volt, mint a látható fény, melyet a Nap sugároz, kb. 2 milliárd giga elektron Volt.

Ez a nagyfokú intenzitása a kitörésnek, amely a felismert magnetikus napenergia hatalmas pulzálásából ered, nem csapódhatott volna a Földhöz közvetlenül anélkül az erő nélkül, amely megemelte a fény arányát a szükséges szintre, hogy eltörölje a sötétek alacsonyabb vibrációját a 3D mátrixából.

A fluxusa a szuper nagyenergiájú gamma sugárnak tegnap 500-szor nagyobb volt, mint a Nap normális sugárzása és ezért hajóink kifeszitettek két 5 mérföldes reflektort, amely lefogta a sugárzást a földi atmoszféra irányába. A valós információ erről a szuper sugár eseményről nem volt közölve a fő médiákban vagy az internetcsatornákon keresztül. Hajóink egymáshoz kapcsolódva a bejövő X-18-as napszelet hasznositva azt lesugározták a szuper foton hullámhosszon a föld külső atmoszférájára 2012. június (július?) 1-én.

Ennek a plazma fénynek a nyomására egy sarki fény jött létre, melynek következtében egy szuper zöld fény burok keletkezett Gaia körül, egy ideiglenesen mindkét irányból átjárhatatlan védőpajzs.

A Cabal erői által épitett 3D-s digitális holografikus alacsony rezgésű mátrix-ernyő halálos behatást kapott, amikor ez a zöld fény körülvette, és áthatolt a szuper ellenálló képességű mesterséges földrács-hálón, áttörve azt, és a 300 ezer éves, - Archonok által felépitett rabszolgaság-program darabjaira esett.

Ez a Nap által sugárzott lézer impulzus kiütött néhány Föld körül keringő titkos Cabal műholdat.

Ezt a CME-t (mágneses kitörést) nem jelentették, hogy mi volt valójában - egy X-18-as kitörés - , hanem helyette úgy mutatták be, mint egy M osztályút. A NASA szerverei néhány órán keresztül nem működtek, arra hivatkozva, hogy karbantartás van és a mérnökök közben kicserélték az aktuális solar adatokat arra, amit a nagyközönség láthat.

Ez a takarás a helyén marad néhány napig, amig a Cabal klónok és a velük együttműködők mind meg nem adják magukat.

Jelenleg egy orgonit-foszfát kibocsátás van folyamatban a Föld alsó légrétegeibe, nemcsak azért, hogy ezzel a New World Order (Új Világrend) Archonok klónjait korlátozzuk és leléptessük, de azért is, hogy nagyban csökkentsük a chamtrail (repülőgépről permetezett mérgek) hatását Gaiara, és teljesen megforditsuk ezeknek a halálos permeteknek az ártatlan emberekre és minden élő fajra gyakorolt hatását a Földön. A Cabal pszihére ható chemtrailing epizódja az utóbbi 6 hónapban arra irányuló törekvés volt, hogy romboló mesterséges inteligenciákat juttassanak be az emberekbe nano méretek szintjén. Ezek a földönkivüli mikro robotok egy teljes emberszerű fajt hoztak volna létre igen rövid idő alatt. A magasabb inteligenciák számára ez volt a kulcs momentum, hogy Gaia védelmében az Elsődleges Teremtő utasitását érvényesitsék.

Az orgonit-foszfát por arra lett tervezve, hogy ne sértse az érző élőlényeket semmiképp.

Egy bizonyos mennyisége ezeknek a lélektelen érzéketlen Archon klón Cabal elitnek felszámolásra kerül, mivel köztudott, hogy ők folytatni fogják uralmukat a Föld és az emberek meggyilkolásáig.

Ez a Föld körül keringő csillaghajók által végrehajtott permetezés egy jószándékú akció a Föld túlélésének érdekében, és hogy biztositsa a biztonságos felemelkedését Gaia-nak és minden élőlényének a mi utasitás-kódexünk szerint.

Nagy száma a katonai személyzetnek stratégiai pontokra lett szállitva a szükségállapottal kapcsolatban lévő időjárás fedésében. Amint már mondtuk, a valódi szükséghelyzet az az eltávolitása a Cabal-nak.

A hadsereg, a US Marshall (amerikai rendőrbiró szolgálat), a Nemzeti Gárda és az utasitott helyi megbizottak számára világos, hogy megkapták az utasitást a Caballok elleni akcióra .

A Földi Szövetségesek és a belső földi Ellenállási Mozgalom egyesitik erőiket a föld körüli csillaghajókkal a megkezdett akciókban a hadsereggel, és fejlett spirituális technológiákat alkalmazva szuper gamma fénysugárzást juttatnak a Föld 3D mátrixába.

Elmondhatjuk a következőket: „Ahogy fent, úgy lent” galaktikus kód amelyet a taktikai műveletre alkalmazunk életbe lépett. Minden fényoldali erő kiterjesztett extrém nyomást fejt ki a sötét archoni klón elitre folyamatosan fentről és lentről. Minden negativ erő, ami a Földön még található, kényszeritve lesz egy magasabb dimenziójába a fénynek, hogy örökre eltűnjön ebből a birodalomból.

A robotikus NWO (New World Order – Új Világrend) Archon klónok most teljesen csapdában vannak, mint a patkányok és azonnal érzékelték a számukra elképzelhetetlen félelmet, amint felfogták halálukat. A következő két napban minden maradéka ezeknek a mutáns vérvonalaknak az ő emberi kiszolgálóikkal együtt megadásra lesz kényszeritve, a sérült klónok és a nem javitható földi kiszolgálóik létezésükben teljesen meg lesznek szüntetve, visszaküldve az időben a Teremtőhöz a tiszta fényként való újrahasznositásuk érdekében. A Sátánt fénnyé forditani SZERETET, ezt értsük meg!

Ez az „ESEMÉNY”, amely most Gaia-t és teremtményeit a magasabb 5. dimenzióba emeli (Mennyország a Földön). Ezek után  a földi lények többsége fel fog emelkedni, és minden lény, amely 51%-os fénnyel rendelkezik, meg fogja csinálni ezt a váltást. Azok az egyedek, akik még az alacsonyabb vibrációban vannak, a változások idején a 3. dimenzióban maradnak, de nélkülözni fognak minden negativitást, és sokan kötületek önként jelentkeznek majd, hogy visszatérjenek újra a 3D-be segiteni ezeknek felemelni az ő rezgésüket és együtt emelkedni veletek legtöbbször néhány órán vagy napon belül. Az 5D-ben nektek korlátlan erőtök lesz mindenféle ráhatás nélkül vagy negativitás nélkül és minden lehetséges lesz számotokra.

A kamu pénzügyi rendszeretek a Földön teljességgel összeomlik az elkövetkező napokban ezután a művelet után. Ne úgy vegyétek, hogy ez egy rossz dolog. A pénz tartotta szolgaságban a tömegeket eónokon keresztül a Földön. Ennek meg kell szűnnie. Nem lesz szükségetek erre. A teljes bőség váltja fel ezt. Ennek meg kell történnie, mivel ez egy sarokköve az Archonok korpokráciájának a gazdasági leigázás mátrixában. A pozitiv katonai egységek fogják fenntartani az infrastruktúrát és fenntartani a békét. Ez a pillanatnyi kimaradás helyén és biztonságosan lesz kezelve úgy, hogy nem fog szükséget szenvedni a Föld lakossága. Ne legyünk aggodalmaskodók az átfogó pénzügyek miatt vagy a túlélés miatt, mivelhogy mindezekre az eseményekre a pozitiv katonaság pontosan fel lett készitve 1970. óta.

Mi már korábban javasoltuk, hogy néhány alapvető szükségletet egy kisebb átmenetre - úgy 1 hétre -készletezzetek.

Elképzelhetetlen technológiák, amelyeket előletek rejtegettek, sőt azon felül is, át lesznek adva a megfelelő pillanatban az elkövetkezendő hetekben és hónapokban.

Sokan kérdeztetek a mi felfedésünkről, úgyhogy most itt van, hogyan fog történni:

A felfedés 5 lépcsóben fog bekövetkezni, hogy simán beilleszkedjen a mi érkezésünk.

1-es lépcső:

Föld körüli pályán kötnek ki hajóink. A mi egységeink már itt vannak és itt is voltak egy ideje. A mi hajóink nagyobbak, mint bármely földi város és ezért vannak földkörüli pályán.

2-es lépcső:

A bemutatkozás. Mi be fogjuk mutatni magunkat és köztudottá fogjuk tenni a javaslatainkat a földi embereknek a földi partnereinken keresztül. Ez kiválasztott csatornákon és közvetlen „kontaktokon” keresztül fog történni.

3-as lépcső:

Kis láthatóságú átrepülések. Ti a mi kisebb hajóinkat fogjátok látni a ti egeteken július 9-án este 11 és éjjel 1 óra között.

4-es lépcső:

Tömeges leszállás és személyes találkozás veletek.

5-ös lépcső:

Közvetlen személyes kapcsolat először a földi magasabb entitásokkal, és azt követően ki fogunk jelölni vezetőket számotokra, hogy tanitsanak a magasabb utakra és felkészitsenek benneteket a következő dimenzióra.

A 3-5-ig lépcső csak akkor lehetséges, ha már az archonikus idegen klón kaballokat fogjul ejtettük és eltávolitottuk a birodalmatokból.

Mi annyira várjuk a pillanatot, hogy ismét találkozzunk veletek eónnyi idők után. Tudtátok, hogy ez a nap el fog jönni, és meg fogjátok látni, hogy ez győzedelmes lesz. A ti Archónok által ellenőrzött médiátok annyi szörnyű dolgot mondott nektek rólunk, ami nem úgy van. A galaxisotokban nagyon sok negativ idegen volt, de már teljesen kipucoltuk őket a birodalmatokból. A legtöbb galaxis már megtette ezt régen. Nem feltételezzük, hogy ti biztok bennünk és mint emelkedettebb szellemiségű faj, mi tudjuk, hogy óvatosnak, kiméletesnek kell lennünk, szeretettel kell birnunk a bizalmatokat és nem szabad azt megtörni. Ez valami olyasmi, amit legtöbbetek nem tapasztalhatott meg a ti Földeteken, úgyhogy ez egy csodálatos dolog lesz.

Néhányan közületek azt mondták, hogy mi nem érzünk érzelmeket, de mint magasan érdekelt spirituális lények, az az igazság, hogy mi tökéletesen és a legmélyebb szinten együttérzünk veletek. Mi csak pozitiv érzelmeket tanultunk, mivel mi úgy tudjuk, hogy ez az az érzelem, ami működtet minden teremtményt. Idővel ti is meg fogjátok tanulni ezt.

Mi nagyon valóságosak vagyunk, mi itt vagyunk és mi szeretünk titeket. Mi teremtettük a Földet többetekkel együtt eónokkal ezelőtt. Amikor a ti 12 szálú DNS-etek teljesen aktivált lesz az 5D-ben, akkor ti emlékezni fogtok és látni fogjátok teljesen tisztán a valóságot.

Amit mondunk, az az IGAZSÁG.

Áldassék a Föld és az Isteni Emberek mindörökké!

Vége a csatornázásnak.

Plejádi csatorna

„MICAH”, egy őrzője az isteni tervnek Gaia fölemelkedéséhez.

Egyetértésben a Teremtő Istennel