Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pünkösdvárás

2013.04.05

Áldott Mi !

 

SOHA  NEM  VOLT  MÉG   ilyen  Húsvétunk....és   úgy látom, - soha  nem  volt  még  ilyen azt  követő 50  napunk  sem, amely  PÜNKÖSD-ig vezet, a „Szent Szellem Kiáradásáig”.

Idén  Húsvét Április 1.-re esett. Jézus  UR-unk  születése  napja – amint az Magyarok Szent Koronája, Őfelségén csillagászati  kódokkal  irva  vagyon...  Nem  emlékszem a  nagy  „viccelődésre”,  viszont  az  IDŐ   szó  szerint, mintha  megállt  volna. Az idő pedig nem viccel. Nem egós. Most nézzük a mi szokásos, - kicsit tágabb optikánkon keresztül - hol is tartunk a „Krisztusi Terv” folyásában. Úgy néz ki, hogy a globális „New World Order” terv megvalósithatalan és éppen önmagát éli fel. A többszáz éve jól bevált módszer, azaz gazdaság élénkités háborúval, most az „Istennek” sem megy. Éppen ez szolgál most nekünk bizonyitékul. Immár egy éve hiába erőlködnek. A Föld különböző lehetséges gócpontjai sorra rendre csütörtököt mondanak, pedig már Nagypéntek is elmúlt. Nem sikerült Sziriában, Grúziában, Dél-Kinai tengeren és most Kóreában sem. Pedig a Caball utolsó lehetősége valóban ez volt. Helyette minden visszaütött. Lemondott a holland királynő, beteget jelentett az angol, menekülőre fogta Hillary Clinton, eltűnt Kissinger, megbuktak Bush-ék és most legutóbb a pápa. Gondoljunk bele, ezek a „New Worl Order” oszlopos idoljai az „érinthetetlenek”. Természetesen a háttérből mozgató trónbitorló, a nagy hazúg a lopott ékszerekkel uralkodó uralkodó a háttérben egyre vadabbul kényszerül módszerei nyilt, minden korlátozástól mentes alkalmazására. Hova tovább? Mindenki látja az ő kiválasztottságát, önjelölt sátáni mivoltát. Ne feledjük, hogy ennek az állapotnak az irások szerint BE KELL TELJESEDNIE. A média révén maga magát körbefalazó nagy hazug már csak önmaga farkát kergeti. Még média monopóliuma is ellene fordult.

A Nyugat és Kelet, Amerika és Ázsia hatalmi kötélhúzásában – ahogy megjósoltuk – a kicsiny kis Középfölde rezdülései a perdöntők. Saját politikai szinterükön Magyarország láthatóan patt helyzetet hozott létre, s ennek a viselkedésnek belátható határait beláthatalanként kell kezeljük. Kisérleti terep, amely bármikor átmehet a mai „reális kézzel fogható” pénzvilág irányitotta dimenziókból a magyar néplélek népmesék kikövezte világába. Izland, Venezuela, Dominika példája, amelyet hamarosan Kórea is követ, jó előképe annak a bizonyos lepkeszárnynak. Magyarországon ugyanis nemcsak az agóniáját élő  energia hadi lobbi K.O. ütése történhet meg, hanem a valódi, az emberi gondolkodásban és érzelemvilágban megszülető dimenzióváltás is. A világ vajúdása ránk vár. Ezért az össztűz a magyarokra, kábitás minden mennyiségben. Kábult ember nem tud szülni.

Az energia lobbi az éghető szénhidrogénekre és annak birtoklására alapozott hatalmát már 10 éve a gyakorlatban is elvesztette. A katonai lobbi a III. Világháború bukott álmával úgyszintén a szemétdombra került. A száz milliók által istenitett idolok letűnése, látványos bukása gyakorlatilag azt a helyzetet állitotta elő, hogy immár ténylegesen csak a saját hitünk, félelmünk, vagy robotként való viselkedésünk tart benne abban, ami már elmúlt. A Dollár pénzügyi bukásának már csak a kinai passzivum kifutása szab határt és ez – hála Istennek – mára bevégeztetett. Kina új fiatal vezetést kapott, és a gondosan felépitett Kina-Tajvan-Japán-Kórea sakkjátszma a Yakuzával bebetonozva okafogyottá vált. A Kóreába száműzött japán királyi vérvonal „Kim” lassan kiszabadul a Rothschildok hálójából és új szakrális életre kel. Ez elinditja az ázsiai dominót, már csak egy pici impulzust kell kapjon Magyar Szent Korona Őfelségétől. Japán, a király nélkül maradt szent hegyet örző (Fuji) nép a Felkelő Nap Népe visszakapja királyát, aki történetesen királynő. Kina, a HUN gyökereit most újra fölfedező óriás végre kilép a pénz bűvöletéből és visszatér a Fehér Sárkány igazi hatalmához. Önálló katonai, pénzügyi és politikai szövetsége Oroszországgal, Japánnal, Indiával, Braziliával és Dél-Afrikával élővé vált, többé már nem csak felismert szükségszerűség.

Európa a nagy szajha. Teljes önvalójában pőrén mutatja „értékeit”, s immár senki sem büszkélkedik a hajdan volt EUROPA szerelmével. Németország a bukott Róma erőszakos végnapjaira jellemző tüneteket mutatja, s a körülötte mesterségesen összeeszkábált Európai Unióból szép lassan mindenki kihátrált (Anglia, Franciaország, Svájc, Ausztria).

Európa szive a Föld szive ma a vizöntő korának hajnalán még inkább főszerepet játszik, hiszen látjuk, érezzük és tapasztaljuk, hogy semmi nem működik ebben az új világban, amit szivbéli energiák nélkül inditunk. A magyarságnak most végső rugaszkodásként be kell mutatnia, amit csak a Főnix madár tud. Igy válik el az ocsu a búzától, az Istentől kiválasztott és megszentelt nép annak utánzójától. Bármily képtelenségnek is tűnik, 40 napunk van, hogy ezt bemutassuk. MINDEN, ami ehhez szükséges, a SZIVÜNKBE VAN IRVA, ki-ki a maga magáét tegye most oda, azzal a szent áhitattal, ami a halálba menők Istennek szánt áldozata.