Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Boross Ildi esete

2010.10.22
Érdekes dolog történt tegnap... Isteni csoda...
Este fél nyolckor hívott Csaba,( akinek a házában élek )  hogy baj van, kómába van egy barátja tegnap este óta, felakasztotta magát., segítsek, 5 perc múlva itt lesznek.
Jöttek, mentünk Erzsébetért. Aztán jöttünk hozzám. Nem beszéltem még róla  de én áprilisban kaptam képességeket. Egyik ilyen képesség, hogy megidézhetek lelkeket, és válaszolnak, ha kérdezik őket általam... Bizonyos hatalmat kaptam felettük...
Gyertyát gyújtottunk, Erzsébet megkérte a kómában lévő Akim szellemét. ( Érdekesség, hogy akik a segítséget kérték, nagyon ismerősek voltak számomra, anyja, fia, mindkettő. A fotón mutatott FÉRFI is...)
A lelket megkérdezte Erzsébet, hogy segíthet e neki. Nagyon durván, határozottan elutasíttotta. Ekkor átvettem én. Kértem a lelket, hogy maradjon itt, mert  a fia szeretne neki mondani valamit. ( Mikor Erzsébetért mentünk, és vázolták a helyzetet, azonnal vágtam rá, hogy az anyagi nehézségek, de főleg a szeretet hiánya miatt érzi úgy, hogy nincs már rá szűkség, nincs értelme az életének....) A fia sírva mondta el apjának, hogy szereti, és bocsánatát kérte,, és segítséget ígért a gondok megoldásában... Ekkor A FÉRFI  LELKE meghatódott, leült a fia mellé, átölelte, és simogatta. Én gondolatban közöltem vele, hogy a családjának szüksége van rá, és még feladatai vannak a Földön. Jézus nevében parancsoltam, hogy térjen vissza a testébe. Zavartságot, és szégyent éreztem A LÉLEK felől. Még egyszer kértem őt, gyermekére való tekintettel. Mondta, hogy visszamegy. Ekkor Erzsébet hangosan is Jézus nevében megparancsolta, hogy térjen vissza a testébe. Láttam, hogy elmegy. El kezdett rázkódni a testem, majd láttam, hogy a beteg- ágyon fekszik, és a fejét mozdítja, kinyitja a szemét, kezeit, lábait próbálgatja. Mondtam a többieknek, hogy AZ APA szeretné, ha most azonnal bemennénk hozzá. (Látni akartam én is, hogy valós e , amit látok.) Még egy kis ideig maradtunk, Erzsébet beszélt nekik a lelkekről, feladatukról, és a szeretetről. Szép lassan megynyugodtak. Mindenki azt mondta, hogy végig érezték APA jelenlétét. A fia is mondta, hogy érezte a simogatását.
Bementünk. Kértem a vigasztalás angyalát, legyen velünk, és segítse, hogy bejussunk a kórházba. Ekkor már este  kilenc volt.
 A kórház bejáratánál beengedtek minket, és az osztályon is, de meg kellett várnunk a fürdetés végét. A nővérke kiszaladt, örömmel közölte, hogy a " BETEG" kinyitotta a szemét.. :-)
Tíz után öt percre engedtek be minket. Az APA a fejével követte a fiát, és feleségét, lábait felhúzta, mikor meglátott minket. A fia, és a felesége az ágyánál beszéltek hozzá, mi meg az ágy végén imádkoztunk, és fénnyel, szeretettel töltöttük őt. Mi kiindultunk, Ők kicsit még maradtak, beszéltek az orvossal, aki azt mondta nekik, hogy Isteni csoda történt... Mi tudjuk, hogy tényleg az történt. :-)
Csodálatos volt! Dícsőítettük az égiek segítségét!
Hát, ennyi történt tegnap...
Csodálatos érzés...
 
Áldás kísérje utadat:
 
Ildikó ( Mosolytündér )