Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Éterikus Arkhon háló - Cobra üzenete 2012.01.04.

2013.01.05

Éterikus Arkhon háló

 

 

A december 21-ei sikeres portálnyitás után az egyetlen fő tényező, ami visszatartja az Eseményt. Ha az Esemény megtörténne az éterikus arkhonok befolyásolnának mindenkit. Beleértve: A felszíni Fényerőket, amelyek részt vesznek az Eseményben, az emberiséget és a cabalt (elitet) és az egész Esemény egy katasztrófává válna.
 
Az éterikus arkhón hálót el kell távolítani, hogy ezzel egy hatalmas lökés keletkezhessen az Esemény megtörténése számára. Annak érdekében, hogy a Fény erői még sikeresebbek legyenek az éterikus arkhon háló eltávolításában, még több tudatosság szükséges az emberiség tagjai között.
 
Az éterikus arkhon háló  egy nagyon vékony rétegben van jelen, aminek a kiterjedése 14 km magasságig terjed a bolygónk talajszintjétől számítva, és persze lefelé is 14 km mélységig. Az arkhon háló gerincét egy éterikus hiperdimenziónális feketelyuk-féreglyuk hálózat alkotja, amely több millió reptiliánt és amőbaszerű entitást tartalmaz. Amikor a Fény, ami a Galaktikus központi napból eltalálja ezeket a féreglyukakat,  ezek az entitások kiugranak belőlük és elkezdik megtámadni a Fénylényeket, akit csak találnak, akár  inkarnálódtak, akár a nem-fizikai tereken vannak jelen. Ez az oka ezeknek az energetikai támadásoknak, amit sok fénymunkás és fényharcos folyamatosan tapasztal. A nem-fizikai Fényerők el tudják, távolítani az elszabadult negatív entitásokat némi idővel és teleportáció segítségével a Galaktikus Központi Napba, de  általában némi sérülést azért ezek addig okoznak. Még egyszer, ha több éberség (tudatosság) van jelen azzal kapcsolatban, hogy mi történik valójában, a Fény erői még hatékonyabbakká válnak a védelmünk és a negatív entitások eltávolítása során.
 
Az éterikus arkhon háló egy szűk csoportnyi éterikus arkhon által  vezérelt, akik a  több millió éterikus drakónt irányitják (szektor parancsnokok), azok meg milliónyi reptiliánnak (harcosnak) és azok az amőbáknak (féltudatú elementál lények, akik kérdés nélkül hajtják végre a parancsokat).
 
Az arkhonok a háló irányítását egy fejlett éter technológiával látják el. Az egész éterikus tér (27.52 km vastagságú réteg) archonok által vezérelt, amit áthatottak erős elektromágnes-mező kamrákkal, amik képesek torzítani a tér-idő struktúrát a szerint a program szerint, ami az éterikus fő számítógép programja, ami  az  éterikus  energiákat világszerte  irányitja és ezzel az emberek legtöbbjét. Ezek a kamrák képesek észlelni minden pozitív gondolatot és érzelmet és, ha ezek túl erősekké válnak egy ponton túl, a kamrák jeleket küldenek az éterikus fő számítógépbe, aminek következtében szorítani kezdi az elektromágneses mezőt akörül a személy körül, aki pozitivitást él meg és hatásosan le is kapcsolják. Ha ez nem bizonyul elégnek, akkor kiegészítésként aktiválódnak az ELF kamrák,  - alacsony frekvenciájú zümmögő infrahangot sugározva - ezzel lenyomva az alanyt. Ezzel együtt kiegészítő elektromos impulzusokat küldenek a solar plexus (Nap-fonat) csakrába, hogy rövidre zárják a kundalini energiát, és ezzel kikapcsolják. Ezt néha kombinálják nagyon erős elektromágneses mezőkkel is a harmadik szem csakrára célozva, hogy rendezetlenné tegyék a gondolatokat és az alanyt álmossá vagy csaknem kábulttá tegyék. Ezzel együtt erős negatív gondolatformákat vetítenek ki, folyamatosan bombázva a személy elméjét.
 
Részeként ennek az egésznek minden egyes személy az inkarációja során hordoz egy energia amőba parazitát a solar plexus környékén, ami megpróbálja irányítani az érzelmi életét az adott személynek. Azt is hozzátéve, hogy összekapcsolódik más amőba parazitákkal annak érdekében, hogy konfliktusokat generálhasson.
 
Éterikus arkhonok adatokat továbbítanak az éterikus központi számítógépről egy fizikai Fekete Dobozba, amelyik  az egyik fő olasz fekete nemes családnál van, és ehhez is hozzá van kapcsolva egy fizikai központi számitógép, az Elit (Cabal»  fenevad«) számítógépe és ezzel együtt egy másik számítógép hálózat az NSA-nál (National Security Agency-USA). Bár a Fény erői telepítettek egy vírust a Fekete Dobozba ez a vírus mégsem volt annyira sikeres, mint ahogy reméltük.
 
 
Az Éterikus arkhonok nagyon allergiásak néhány dologra. Elsődlegesen a Szeretet energiára, különösen a szerelemre egy férfi és egy nő között. Amikor ők meglátnak, egy boldog párt, el akarják pusztítani a szerelmet kettejük között, mert ez  szeretet energiát ad a nem-fizikai Fény erőknek !     ... hogy eltávolítsák az éterikus arkhonokat és a szolgáikat.
 
 
Másodjára, nagyon allergiásak az egészséges szexuális energiára. Ők le akarják nyomni ezt az energiát az emberi populációban, ám ha nem járnak sikerrel,  akkor azt perverzitássá alakítják. A szexuális energia önmagában  életenergia , és amikor sikerül lenyomniuk, ők eredményül egy nyáj populációt kapnak a bolygó felszínén, akiket könnyű irányítani.
 
 
Harmadjára ők allergiásak a pozitív földönkívüli civilizációk és a Felemelkedett Mesterek energiájára. Megpróbálják elnyomni, torzítani és manipulálni ezeket az energiákat amikor csak lehetséges.
 
Az éterikus arkhon háló jelen van már vagy 26 000 éve a bolygó körül és nagyon megerősítették a Kongói arkhon invázió idején 1996-ban, amikor rengeteg reptiliánnal erősítették meg, amik a mi galaxisunkból és az Androméda galaxisból származtak.  1995-ben az archonok megijedtek attól, hogy a Galaktikus Konföderáció (Galaktikus Föderáció…) valódi kapcsolatot fog létesíteni a bolygó felszíni lakosságával és ők emiatt a hálót megerősítették, hogy elkerüljék ezt. Az akkori erősítéseknek a legtöbbjét már  felszámoltuk, a Galaktikus Központi napba továbbitva őket, és  vannak  különleges tervek a Fény erői által, a teljes  felszámolásra,  amikről én nem kaptam engedélyt, hogy beszéljek a még megmaradt reptiliánok miatt.
 
Én nem azért írom le ezt, hogy megijesszelek téged, de  hogy tudjanak az  emberek  arról, ami éppen  folyik, ami most történik sok emberrel, hogy  mi ezt át tudjuk transzformálni !
 
Az Istennői Örvény Technológiával és a saját éberségünkkel (tudatosságunkkal) kombinálva lehetségessé válik eltávolítani az éterikus arkhon hálót. Ennek én egy külön blog bejegyzést fogok szentelni, hogy részletekbe menően leírjam magát az Istennői örvény technológiát.
 
Instrukciókat kaptam azzal kapcsolatban, hogy hozzak létre valami olyasmit, amit úgy hívnak, hogy Arkhon Őrjárat. Ez egy facebook csoport lesz, ahol a tagok jelentik az archonok befolyását és az energetikai támadásokat saját magukon és ez által más tagok a csoportból gyógyítást és támogatást küldenek. Ez az, ami által fenntartjuk az éberséget a szituációban. Ezért kérem  az alkalmas személyt, hogy lépjen elő és hozza létre, illetve moderálja az Arkhon Őrjárat facebook csoportot és én adok neki további instrukciókat.
 
Részben ebből kifolyólag szeretném megkérni az olyan komoly szakértelmű emberek jelentkezését, akik tudnak gyógyítani poszt-traumatikus stresszt, lélek visszairást, energetikai védelmet és exorcizmust (negatív entitás eltávolítást) végeznek azok lépjenek velem kapcsolatba a cobraresistance@gmail.com –ra. Részletezve a „szakterületét” és a szakértelem szintjét. Mi létrehozunk egy mag csoportot, hogy végre megkezdjük a megoldását a szituációnak.
 
A Plejádiak megkértek engem, hogy ne hozzam még nyilvánosságra a Felemelkedés tervét egészen addig, ameddig az éterikus arkhon szituáció nincsen megfelelően megoldva. Elnézést kérek ezért a kényelmetlenségért.
 

  MINDENKÉPP  a  FÉNY  GYŐZEDELMESKEDIK !