Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A NŐK most szent harcra kelnek...

2010.01.01

 

Eljött az asszonyok ideje! Háború van és ezt a háborút az asszonyoknak kell megküzdenie! Mert minden fegyver eszköz, és minden eszköz fegyverré válik, használójától függően.
Ehhez a háborúhoz Isten az asszonyok kezébe adta azt az eszközt amivel győzhet a Magyar Nemzet.

Kép


Ezért most Lányok, Asszonyok hozzátok szólok! Tudatosnak kell lennetek! Tudni, hogy mi a  szerepetek ebben a harcban, mi a célotok!!!! Mert a családot az asszony tartja kézben! Egyik legfontosabb feladatunk A CSALÁD SZENTSÉGÉNEK visszaállítása, ennek megtartása.

 

Gyermekeink magyar szellemben nevelése, - férjünk támaszának lenni. A családi együttlét elengethetetlen része a családi asztal, amit körbe lehet ülni! Azt mondod bérházban laksz és kicsi a konyha, csak a sarokban van 1 kis asztal mert úgy is  mindenki máskor, máshol eszik? NE ENGEDD! Nem kell tv szoba, de kell terített asztal!! Akkor is ha csak zsíros kenyér van. Old meg! EZ A FELADATOD!

Gyermekeid ne higgyenek istenben. TUDJÁK ISTENT! Ismerjék régi imáinkat. Érezzék, tapasztalják, mindennapi életükben. LEGYEN HÁZI OLTÁR A HÁZADBAN! Mert te vagy a ház úr nője! Kit beengedsz az beengedtetik, kit kizársz, az kizáratik! Legyen BOLDOGASSZONY házad állandó vendége! Gyermekeid ismerjék régi nép-meséinket, mert mérhetetlen tudás van benne elrejtve.

LEGFONTOSABB AZ ÉRTÉKREND VISSZAÁLLÍTÁSA! Nem pénzben mérhető az érték, hanem szeretetben, becsületben. Férjed ha hazajön a munkából, otthonod mindig a béke szigete legyen. Ne kényszerítsd az ellenség kezére!!! Ne kényszerítsd kölcsönökbe!! NEKI IS FELADATA VAN! És ez nem a pénz generálása!!! Ne siránkozz, hogy nincs mit enni!! Mert neked egy almából is három fogást kell készítened, szépen megterítve!!! HÁBORÚ VAN! Ez a te tudatos harcod!!

Szerelmetes öleléssel:
Méhkirálynő (Papp Erika írása)

Kép


 

 

 

 


 

 Zene: Hefi, szöveg: Hervai Tamas

<