Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az EQUADORI PÉLDA RAGADÓS?

2009.03.31

 

A Föld  utolsó  Szakrális  Királyságát

csendben,  orvul felszámolták !

 

2008  április első napjaiban kihirdették, Nepál parlamenti  demokráciáját, a Királyság  megszűnését...

A történet  jóval  korábban  kezdődött, és  hátterében ugyan  az  az  ERŐ  áll.

2000-ben, egy  január  végi éjjelen  kiirtották  a teljes  Királyi Családot,  ( másod  unokatestvéri  szintig ) amely ezer éves  vérvonalat  vitt, - szakrális, rituális módszert  alkalmaztak! Ezzel  az  orvtámadással az  utolsó  Szakrális Királyság  ellen  intéztek  döntő  csapást.

Itt  a nép  oly  szeretettel rajongott  a mindenkori Királyi  Családért,  hogy kénytelenek  voltak  előbb egy "báb-Királyt" állitani a helyére. Ebben a Királyságban  a Korona  szintén  Fő  szerepet  játszott, - ha  nem is alkotmányos  jogi  értelemben, hanem - a társadalom egésze  hagyománya részeként. Árvalányhajas koronája  volt a Királynak, amely felül zárt  korona, és elején női PÁRTA  volt !!! Természetesen idegen embert  hoztak, akinek a fejére  került a korona, és  képe  mindenütt  az  országban  - szokás  szerint - látható  volt. A  házakban, a boltokban, a hivatalokban, a templomok  oltárain...

Hisz a Király  az  Ország  Oltalmazója,  Isten  bizalmasa...! Még  akkor is, ha  senki  sem  ismerte  ezt az  embert, és  senkinek  fogalma  sem  volt  róla,  honnan  került  egy  muzulmán a trónra  abban  az  országban, ahol  korábban  a Buddhizmus játszotta  a fő  szerepet, s muzulmánok alig  voltak. Az   ország  lakosságának  többségét a hinduk  és a buddhisták  adták, ám  jelentős  számban  éltek  más "törzsi" népek  is, mint  tamilok, és  MAGYAROK !

Az Ország  régi, (eredeti ) térképén  még  olvashatók  voltak a magyar helységnevek, mint pl.  Dunai,  Debrecen, Magyar  kert,...- de a Fővárosban is  fennmaradtak  "árulkodó" elnevezések, hisz a Dalai Láma  kolostora a Csaba hegyen a Koppány  kolostor  ( Csenrezi-nek szentelve ) !!!

A különös azonban  az,  hogy  a hagyomány  szerint  egy  KIRÁLYNŐ-je  is  volt  Nepálnak, akit  mint  reinkarnálódott  lelket  időről  -időre  felkutattak a lámák, épp  úgy, mint  a Dalai Lámát, Karma Apát, vagy  a többi SZENT  SZEMÉLYEKET! Ő  azonban  mindig  CSAK  a  MAGYAR  törzsből  született!  Ebben  az  időben éppen 1  éves  volt....az  Ország észak-nyugati felében, a Him-alája lábánál, a MAGYAR-lakta  vidéken  élt  2-3 milliós népével. Szerencsére ekkor  még  nem  fedezték fel.....

Furcsa "polgárháború" kezdődött  ezt  követően  az  orzságban. Robbantásos merényletek a bazárban, turistabuszok  elleni  véres  támadások,  hegyi falvak  kiirtása, és  hasonlók. A  "felkelők", vagy "lázadók"  minden esetben  külföldi  zsoldosok  voltak, akiket a "kormány-csapatok"  felszámoltak, - a helyszinen  likvidáltak. Mindig  "kinai gyártmányú" második világháborús  fegyvereket  találtak  náluk.

A nép, - az ISTEN adta -  pedig  csodálatos  módon NEM  akart  lázadni, hanem  Isten akaratának  vette  mindazt, ami  történik, és a Buddhista  kolostorok  hálózatával  karöltve ellátták a szociális, az egészségügyi és tanügyi  feladatokat, - az  élet  ment  tovább.

A nép  gondját   valójában - Atyai  módon, - a Buddhista kolostorok és azok  beavatott, "látó",  megvilágosodott Lámái  viselték. Természetükből  fakadóan előre  látták,  tudták, kik-, és  milyen  sorsot  szánnak az Országnak. Megpróbálták  békés  tárgyalásokkal elejét venni  további  véráldozatoknak, komoly  erőfeszitéseket  téve   ennek  érdekében, amit  mi  jószolgálati diplomáciai  tevékenységnek  mondanánk. Minden  hiába  valónak bizonyult....

Az  egészen  különleges  Szellemi Vezetők  nagy része  eltávozott a földi Világból, és azokat  a Világon egyedül  álló földi Szent Helyeket, amelyeket  addig  őriztek és  működtettek, - és  általuk egyensúlyban tartották  a Föld egyetemes TUDAT-hálóját, - ÁTHELYEZTÉK a KÁRPÁT-medencébe !

Ezt  követően  már  lavinaszerűen  zajlottak  az  események, az IDŐ  sodrába  került Nepál  csodálatos  ISTENI  Országa. Ahogy Tibetben  is, 1956 után, az eredeti Szent Helyek  Kolostorait  bezárták, a szerzeteseket  szélnek eresztették. Helyettük újak  épültek  villám-gyorsan. Bennük  új, - idegen - "szerzetesek"  jelentek  meg. Az  utcákat ellepték a vörös-csillagos, sarló-kalapácsos  falragaszok, ( Kinai befolyást  sejtetve ) a megmaradt  kolostorok és  lakóik  ellen  uszitó  feliratokkal, a média  pedig  ontotta az "új" demokrácia új  embereinek képét, hogy bemossa  a köztudatba őket.

2008 tavaszán egyetlen hét alatt  kivonták a forgalomból a papirpénzeket, melyeken a Király képe és  számos, SzűzAnya (Fehér TARA) ábrázolás, szarvas és reflex-ijj volt. Helyette megjelent az  Új  szimbolika: a piramis, és a szegfű-szerű  piros virág!

Bejelentették a "Demokrácia győzelmét" Ne....-PÁL-ban !