Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BÉLTISZTITÁS

2012.05.29

Béltisztító program

 

Minden bélproblémának a gyökere bakteriális. A fájdalomnak, a felfúvódásnak, és a gázosodásnak is. Zapperrel nem lehet kiirtani a baktériumokat, mert a magas frekvenciájú áram nem tud áthatolni a béltartalmon.

Bár a legtöbb baktérium a bélben jótékony hatású, azok, amelyek nem ilyenek, mint például a Salmonella vagy a Shigella, különösen károsak, hiszen megvan a képességük arra, hogy a szervezetben máshol is letelepedjenek, például egy legyengült szervben.

Ugyanezeknek a baktériumoknak a telepei lehetnek rákos daganatokban, ahol késleltetik a gyógyulást azután is, hogy a rosszindulatú sejtburjánzás már leállt.

A másik ok, amiért a bélbaktériumokat olyan nehéz kiirtani, az az, hogy folyamatosan újrafertőzzük magunkat, hiszen a kezünkön és a körmeink alatt egész hadseregnyi található belőlük.

• Az első dolog, amit meg kell tennünk, hogy javítjuk a higiéniát. Komoly problémáknál használjunk 50%-os alkoholt (vodkát) egy szórófejes flakonban a mosdónál. Mindig sterilizáljuk a kezeinket a WC használata után és étkezések előtt.

• Szedjünk kurkumát (2 kapszulát háromszor egy nap), mert segít megszabadulni a Shigellától és az E. colitól is. Hagyjuk abba, ha narancsszínű lesz tőle a székletünk.

• Harmadjára jöhet az édeskömény (egy kapszula háromszor egy nap).

• Negyedszer, étkezések közben vegyük be az emésztőenzim tablettát, ahogy a használati utasításban előírják. (De csak addig szedjük, amíg szükséges, mert gyakran megpenészedik).

• Öntsünk 2 kávéskanállal az extraerős feketedióhéj tinktúrából fél pohár vízbe, és kortyolgassuk 15 percen keresztül. Maradjunk ülve, amíg az alkohol hatása el nem múlik.

( helyette  szedhetünk  Oregano olaj  cseppeket  is, 3x5 csepp   naponta üres  gyomorba - ez a Candida gomba  fertőzést  IS  megszünteti, fekély gyógyitására  IS  alkalmas)

• Végül vegyük be a Cascara sagrada (kaszkara) kapszulát, ha székrekedésünk van (kezdjük napi egy tablettával, és jussunk el a címkéjén jelzett maximumig). Ne felejtsük el, hogy reggel, ébredés után ( vagy hajnalban,  ha kimegyünk pisilni )  meg kell inni egy csésze (kb. 2 dl) meleg vizet.

Mind a hat pont betartására szükség van ahhoz, hogy egy hét alatt megszabaduljunk a Shigella okozta problémáktól. Ezek után pedig figyeljünk oda, hogy csak steril tejtermékeket fogyasszunk.

Itt megjegyzem, hogy gyakran a vesetisztító kúra is hatásos a bélproblémákra: próbáljuk ki azt is. ( fehér spárga levessel, naponta 3x  együk,  és  bodza  teával,  amit  egész  nap  igyunk  hozzá )

Akkor tudhatjuk, hogy sikeres volt a program, ha a hasunk lapos, nem bugyog,

és sokkal jobb a kedvünk!