Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


DOBOGÓKŐ SZER

2009.06.04
2009. 06. 24.
      KOZSDI TAMÁS értékelése a SZER után

Kedves Barátaim!

Örömmel jelentem hogy csatát nyertünk. Újra. Létrejött a térben az aminek igaz már áprilisban állnia kellett volna, de gondos kezek mindent elkövettek hogy három hónappal elakadjunk. Ezért nem jött létre márciusban a Magyarok Szövetsége fölé a szakrális védelem sem amit korábban, idén februártól jeleztem, emiatt jártam ott februárban először, de sajnos hamar kiszakadtam az MSZ időteréből és így három hónap bolyongás után csak az elmúlt hetekben tudtam "hozzá" visszatérni. Szerencsére az első közös dobogókői szer irtó nagy pofont adott a sok rohadék mágusnak akik az egész nemzetünket gyalázták még tegnap is az éterben. De hát ez is már a múlté. Nem fogom részletezni ezen múlt szegmenst, a térből mostanra kitakarítódott. (Egy részük)

Igy ma új programok jelentek meg sokak, sokunk fejében, életében és vette kezdetét az ami elrendeltetett. Reméljük kevés megakadás jön még. A magyarság megnyitotta az átjárót, nemzeti piramisa működik, ÉL! Mindez azt jelenti, hogy a teret generálja már (maga körül gerjesztett erőtér okán) és oly intenzívvé bomlik, hogy képes lesz a Földanyánkat is megmozdítani a térben, számára kedvező irányba. Jelenleg ez a magyarok küldetése: a Földanya ápolása, felélesztése és életre szeretése. (Ezzel párhuzamban a nőt visszaemelni a megérdemelt helyére és véget vetni a szexuális aberrációknak a földön, valamint ezáltal rendeződhetnek - igaz nem egy csapásra - a párkapcsolati boldogtalanságok és sorstragédiák a karma ösvényeken. Globális tettek ezek)

Beavatott munkatársak az elmúlt hetekben a piramis beindulást előkészítendő munkálatokat végeztek Egyiptomban (korábbi szellemi hazánkban) több helyen is. A beindítást követően müködésbe lépett egy adatátviteli motor (generátor) és egy gömbradar is, amelyik mind a 3d-s valóságunk és egy 4 de lehet hogy inkább 5d-s valóság mátrixot mutat (még nagyon friss, nem elemeztem) ami ahhoz kell, hogy lássuk az utat merre kell mennünk. Ill. merre kell vezetnünk azt a kb. 2-3 milliárd embert akik mostantól Magyarország felé veszik a szellemi figyelmüket. (A többi mélyen alszik, nekik édesmindegy hol élnek) Beavató központok sora létesül a Medencében a köv. 13-15 évben és nagyjából 3-5 éven belül megnyílik, megnyílhat már az a (tudatosan nyitott) dimenzió rés (horizont) amelyen a teljes nemzetünk és a világ már kész része át tud haladni a következő ciklusba. (Az átlépések már most is tartanak, lényegesen kisebb számban mint ahogy eztán fog. Több nyitott kis átjáró van már most is, de kollektiv átlépésekhez nagyobb kapuk kellenek.) A 2012 erről szól nálam, a kapu, melynek koordinátái és útvonalának lámpásai mai nappal felgyulladtak.

Európa hatalmai kénytelen lesznek az arisztokráciájukat újra előkaparni* akik még emlékeznek a 18. sz. előtti össz európai mágus rendre, beavatotti láncolatra, fény közösségre, mely erőt a francia forradalom után teljesen tudatosan ellentétesen használtak fel az "arcok". (Ez bizonyosan a mai EU paradigmák okafogyását is jelenti) A mi feladatunk (tudatban) átlépni és máris megkezdeni az építkezést (helyileg ugyanitt) hogy mire megérkeznek társaink addigra egy működő országot találjanak és fognak is találni. Ez nem utópia, hanem egy valóság, amely csak akkor látható ha valaki belelép. Látásom szerint ezt a célt, ezt a jövő képet, azaz másik valóságot élteti már most a Magyarok Szövetsége, melyet csak az ért meg aki "betér az ő időterébe".

- Az egyén ha még nem lépett át akkor lezárások, karma kifutásokkal néz szembe
- Ha már készen van tudati ugrást végezni, akkor automatikusan bevonzza azt aki meg tudja ezt neki tenni. (A révészt, a portást, a kulcsost stb.) Ez az út NEM a halálba vezet, hanem épp hogy az Életbe. Ez az út nem űrhajóval eljött idegenek által megy végbe, hanem emberek szívének szeretet frekvenciáján "átúszva". Ez az átlépés nem máshova vezet, hanem ugyanitt maradsz, csak a szemed más íveket, más színeket is lát amit addig nem)

 

* Egy ilyen életbe lépés helyi szinten szembe fog kerülni a mindenkori fekete mágusokkal és az adott ország vérszívóival. Ebből kifolyólag (szellemi értelemben mindenképp) lángba borul Európa és megvívja tudati szabadságharcát, kivétel nélkül mindenki, mindenhol, minden nemzet. Jézus Krisztus megváltása muszáj kötelező leckeként adatik fel mindenkinek vagy marad egy álom térben, még egy évezredig. A magyar szellemi köröknek segítő kezet kell majd nyújtani minden nemzetnek a Földön akik a szellemi megváltásukért dolgoznak, mivel ezen megváltási kódok ma a magyarok kezébe van letéve. E megváltásért elvárható a jószomszédi viszony és a baráti szövetség, mely várhatóan gazdasági és kulturális szövetséget is jelent majd akár a világ minden népével. Hosszú munka áll előttünk. Minden téren.