Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A TAN-T-RA útja

2010.09.17

 

 

Áldott Hugám,
TündérSzép KirályNŐ !Az  első  kérdés  megértéséhez, hogy ti. az  ÉG-i Szerelmetességet  hogyan  élheti meg a földi Nő és földi férfi :

Ez csak akkor   érthető meg, ha  a  különböző  energia és tudatszinteket látjuk. Pl. egy  fa tetejéről a sas  ÁTLÁTJA  az  EGÉSZ  rétet, mig a  mezei  pocok ezt  képtelen megtenni  lentről.....

A  magasabb létállapotokat  "alulról"  még elképzelni is  nehéz, - ha nem lehetetlen. Csak amikor már  részünk van benne, AKKOR  "válik világossá". A  kérdés persze az, hogyan lehet "magasabb  létállapotba"  jutni? CSAK  FELSŐBB  ENGEDÉLLYEL......

A SZERELMETESSÉG  állapotában  MINDEN-be  EGY-szerre  vagy  szerelmes. Ez a KÜLÖNÁLLÁS   képének  HIÁNYA a tudatodban. Vagy  másként  fogalmazva az EGY-ség  tudata.

Az ELSŐ  lépés ( sokan a mostani  létükben ezt tanulták -volna) azonban mindenképpen  az, hogy egyáltalán KÉPES legyél  szeretni !  Mindenek előtt  MAGADAT.....
.....és  látod, az  ÖNZÉS  is  az  ÚT  része, át kell  " esni"  rajta.


Majd MÁSODIK  lépésként  mindazt, amit  BIRTOKOLhatsz.  EZT  nevezi a mai  ember  szerelemnek - tudniillik  szexuális jellegű szeretetnek. Számára ez egy  "külön kategória".
A  birtoklás  természete a kisajátitás, a kizárólagosság,  ami  KORLÁTOZ, - tehát  nélkülözi a SZABADSÁGOT. A  szerelem szabadság  nélkül olyan, mint a gomba  viz  nélkül.....hamar elveszted.


A  HARMADIK lépés, amikor  felismered mindezt, és megélvezed a  birtoklás NÉLKÜLI  szerelmet, amely igy, a szabadsággal együtt  már  MAJDNEM  az  IGAZi ! Sokszor meg is téveszt. Ez  volt a hippi  mozgalmak  felfedezése a 70-es  években. (és egyben a kábitószer bevezetése a köztudatba  és  a  társadalomba).

Valójában  erről a "szerelem szint"-ről   nem  tudsz  feljebb  jutni, immáron csak TUDATSZINT EMELÉSSEL. ...és  itt  álljunk meg, mert egy KULCSKÉRDÉS-hez  érkeztünk ! 
Ugyanis  számos keleti  tanitás  mutat  rá,  hogy  a TUDATSZINT EMELÉSÉNEK EGYIK ÚTJA  éppen a  SZERELEM !  ( lásd TAN-T-RA, -  amit  ha a mai ember  "lefordit" magának a megértési szintjére, gruppensex  lesz  belőle.... )

Akkor  most a 22.-es  csapdájába kerültünk? A szerelemben emelkedni  csak a tudatszint emelésével  lehet, de a tudatszint emelése a  SZERELMEN  keresztül  érhető el ????
AZÉRT  TŰNIK  látszólag  csapdának a dolog, mert  UGYAN  AZT  A dolgot  FELÜLRŐL  másképp látod,  mint alulról. A  sas  számára a rét  TELJES  EGÉSZ, és RÉSZLETEIBEN  IS  LÁTHATÓ. A pocok  a rétből  legfeljebb a már  megtapasztalt "saját élményét"  ismeri.

Amikor  megemelkedvén   a TELJESSÉG  TUDÁSÁBA  BELÉPSZ, ( birtokba veszed felsőbbrendű tudatodat ),  AKKOR  az  EGYség  és HATÁRTALANSÁG ÉLMÉNYÉT  tapasztalod ( ezt  valójában  minden szerelemben  megélt orgazmusban  megtapasztalja  MINDEN  ember  tudatszinttől  függetlenül !!!!  Erre  mondom, hogy  JóISTEN időről időre a szerelemben  felvillantja  ÖNMAGÁT nekünk ).És  mivel ezen a szinten  már NEM  vagy  ELVÁLASZTVA - "rész szerint", ezért   ISTENI  ÖNVALÓDAT tapasztalod.
                      BENNE azzal a szerelmetességgel, AMI  ISTEN SZERELME !!!!!!!!!

Ezen a szinten -természetesen - nem férfiként és nőként  vagy  jelen, hiszen már  nem "rész szerint"  vagy. Ez  az  igazi  androgyn  állapot, az  EREDETI  teremtett  ADAM, aki  NEM  férfi ! De  magában hordozza  mindkét nem LEHETŐSÉGÉT....

MOST  NÉZZÜK  meg, hogy egy  ILYEN  TUDATTAL  hogyan  lehetsz  jelen a Mi  Világunkban, hogyan  szerethetsz, pláne  egy  NŐ-t, vagy egy  férfit? Szerelemmel, - testileg, lelkileg EGYESÜL-ve.
EZ A  TAN-T-RA   tanitási ÚT  lényege !
Mert  sok  irás  beszéli el, hogy  "lejöttek  megvilágosodott  ISTENEK, és  szeretkeztek  emberek lányaival, s születtek  FÉLISTENEK" ....   A görög mythológiát  igy  olvasva,  gazdag  élvezeteket  fedezhet  fel  bárki! Ennél azonban fontosabb, hogy mind Buddhánál, mind Jézusál a MEGVILÁGOSODÁS-t  AZONOSAN  irják le, - és kapaszkodj meg - mindkét esetben egy    "beavató biboröves VARÁZS SZERETŐ"-vel  való EGYESÜLÉS  ADTA  a  tudatszint  felemelését !

20  évvel ezelőtt  én ösztönösen ezt  mondtam : SZEXUALITÁSUNK ISTENI  KÓD !

ISTEN  maga  a  SZERELMETESSÉG, ami  elválaszthatatlan a KEGYELEM-től, ami "odafönn" kéz a kézben jár....EZ  amikor  megnyilvánul -  azon a szinten, -  TISZTA FEHÉR  FÉNY......!

Ebből lesz  MINDEN, -  az anyag  is. A  megnyilvánult  teremtett VILÁGOK mindegyike.
A  TEREMTÉS  aktusa  nem más, mint a TISZTA  TEREMTŐ  GONDOLAT  áthatva a SZERELMETESSÉGGEL,  ami  FÉNY  "formájában"  mutatkozik, majd -  ahogy  a "szint" REND-je  megkivánja - besűrűsödik, rezgés-szintje  behangolódik.

Ezen  az  ÚT-on  vezet a "MAGasabb TAN-T-RA  " tanfolyam-sorozat, és  beavatás, amelynek  HÁROM  állomása  végül  elvezet   ehhez  a  ma  még  a Földön nem  ismert, még nem gyakorolt  szeretkezési  módhoz,  s EGY-ben  saját  beavató PAPNŐ-i  minőségedhez !  A  tanfolyamokról  érdeklődj a  czekeandráskukacyahoopontcom   emil  cimen.

vagy  : http://szakralispar.moonfruit.com

Szerelmetes hűséggel,

Mi
EGY
ütt