Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A MAGASABB TAN-T-RA BEAVATÁS

2010.01.20

A tájékoztató előadás : „ennek a tudásnak az újra aktiválása vezet el a szivek megnyitásához és a magasabb dimenziókba.  Akinek pedig túl sok az asztrológia, akkor valószinüleg azok közé tartozol akinek szive a szakrális (tantrikus) szex által nyitható. (Mária Magdolna tanitásai, Izisz, Hórusz beavatások)”

Az érzelmek csodálatosak, mert azok, egy nem fizikai vibrációs mezö,  amely a 4Dimenziótól a 9Dimenzióig rezonál. S ha ezt értitek akkor a teremtés és a fény táncának TAN-T-RA-ját is.  Példának  : ha közületek valaki szeretkezik a 3D-ben a 4D lényei érzik az energiátokat és beindithatják bennetek a kéj, a büntudat, a gyalázat, a szórakozás… érzését, az 5D létezői izgalomba jönnek kundalini tüzetek által és kozmikus orgazmusuk van, a 6D lényei kiterjesztik pulzálás mezötöket Galaxis szerte, 7D létezői továbbviszik érzelmeiteket a galaktikus információ pályákon, 8D entitások újra rendezik a morfogenetikus mezöket a szexuális rengés hullámaitokkal, és a 9D entitások új biológiai formákat hozhatnak létre a Galaktikus Központ - Fekete Lyuk sötétjében. 

Pleiadi Fiastyúk - üzenet 2o1o.jan.

 

 

 

MAGOS  TAN – T – RA

Beavató  meditáció

 

 

 


Én szeretném EZT az alkalmat  arra  felhasználni, hogy  egy  kiválasztott NŐ-t ( helyi, vagy környékbeli  AranyAsszonyt ) és egy kiválasztott FÉRFIT ( KristályNAP-ot) ezzel a SZER-rel beavatnánk a TAN-T-RA  hagyományvonalba. Feltéve, ha akad, aki  önként  kívánná helyi szinten tovább  vinni ezt a módszert.  Rendszeres, - legalább havonta egy! - meditációt tartanának KÖZÖSEN.

 

Természetesen a " A NŐ és a TAO ", vagy a Mantak Chia könyv, és gyakorlatok ALAPOZÁSNAK  jól segítenek, de fontos azt látni, hogy amit most átadunk, az  TELJESEN ÚJ ! 

A földi  tudatosság csak MOSTANRA  lett képes befogadni, és  széles körű átadását  csak  mostanra engedélyezte az ÉG !

 

Ismerősek lesznek számotokra  azok az ELEMEK, amiket itt is használunk majd. ÚJ az benne, hogy eddig nem  lehetett ennyire  HATÉKONY  ez a  módszer a kezünkben, mint MOST !

Sokkal EGY-SZERŰBBEN, GYORSABBAN, mintegy egycsapásra  fogjátok tudni a KUNDALÍNI, vagy FÖLD-energiát ( ezt ezidáig ÉLET-energiának, vagy SZEX-energiának is hívták)  a SZOLGÁLATOTOKBA állítani.

 

Ezt  a hagyományban a NA-GA gyűjtőfogalom alatt találod meg, amely lényegében ŐSIBB, mint a JELEN emberiség. Nagy Gaiya, vagy Gaiya aNa, - azaz Föld Anya jelentéssel bír. Ez rögtön magyarázza azt is, hogy miért “legyőzhetetlen” ! Ábrázolni hüllőként, “Kígyó” vagy hal altestű emberként szokták, legtöbbször hangsúlyozottan NŐ-ként. Ezekből lettek később a sellők is…Innen a Kundalíni Kígyó elnevezés. Kb. a Kr.-e. 32oo időkben lejárt az “idejük”, s a földi létben teljesen vissza kellett vonulniuk. Ennek ellenére a Kr.u. 8oo  körülig még használták, éltették kultuszukat, - főleg Indiában és Tibetben, ami a dolog természetéből fakad – szexualitás….Ha  jól meggondoljuk, lappangva mindvégig  jelen volt ez a kultusz, csak “álcázták”. Jellegzetes  JEL-KÉP-e a KOBRAKORONA  volt.

FONTOS  megérteni, hogy  most NEM ezt a kultúrát  hívjuk életre, hanem ennek a MAGASABB, - SZELLEMI  szintű  megújulása  jelenik most meg.

 

Amíg EDDIG a szexuális energiákra csak kevesen tudtak hatni, - mostantól azokkal kedvetek szerint tudtok majd bánni !!!   

 

A kulcs annak megértése, megtapasztalása, hogy a NEMI (szexuális) VÁGY  és a  SZER- elem két különböző  MINŐSÉG, amit  külön-külön, a “helyén”  kell tudni kezelni!

Az  egyik az “ELEMI ÖSZTÖN” a másik a  FELSŐBB LÉLEK MAGA ! Valójában ugyan annak a dolognak KÉT  SZINTJÉT  tapasztaljuk !!!

Ez különböző dimenziókat is jelent, vagyis  az “elementális” szintek: 1.(FöldAnya MÉH-e)-2.(Kristály Birodalmak, és Elementálok) -3. (a mi földi “valóságunk” a lineáris TÉR/IDŐ) Dimenziók, - aVÁGY táplálói,  valamint

az érzelmi, Hold, -4D a mentális, Csillagok, - 5D az  örök ÉG-I REND-SZER, a Szíriusz/Fiastyúk – 6D a fényen túli FÉNY, Foton Öv -7D és a SZERELmetesség -8D, valamint a teremtés helye, a -9D  KAPCSOLÓDIK  EGY-be RAJTUNK KERESZTÜL !

 

Ezért  ennek megértése, és gyakorlata a legmagasabb  szint a  “megvilágosodás ÚT-ján”.

 

Lényegében  az elemi ösztön maga a “létezés” a fizikaiságon belül, amit a SZER-elem  KELL, hogy irányítson, betöltsön, áthasson, ( ezt hívhatjuk “lelkesült  ŐsErő”-nek ) ellenkező esetben a SZELLEM (!)  nem tud megnyilvánulni az anyagban. A SZER-elemes ŐsErő, - vagy szerelmes Kundalíni az a MINŐSÉG, REZGÉS, amiben  meg tud  jelenni a SZELLEM…Így  válik a SZER-elem nélkülözhetetlenné, ha az ANYAGI  szinten az  Isteni SZELLEM  működni akar.

Vagyis a  TELJESSÉG, a “hármas EGY-ség” így valósul meg ebben is.

 

Elemi ösztön (ŐsErő, a teremtő-energia) + SZER-elem (Felsőbb Lélek) + Isteni Szellem

 

“Az isteni Szellemnek és Léleknek az ErőAnyag a megnyilvánítója és a közege, ez az ősanyag, az éter, a prána, a csí,  - Az a plazma, amiben keletkezik a szellem és a lélek által a mozgás, a forma, a négy világalkotó elem (tűz, levegő, víz, föld), a Tudás Akarata, mint szellemi erő, a tiszta Érzelmek Vágya, mint lelki erő, és a tudatos Munka Cselekvése, mint tetterő. Ez az IGE három együtthatója.”

 

…idézet Soós Csaba “Hármas EGY-ség Tana” c. munkájából, amelynek első 4 fejezete ajánlott tanítás!EZ  A  LÉNY-EGE  az EGÉSZ ÁTADÁSNAK !Végeredményben FELSZABADÍT, azaz  SZABADDÁ TESZ egy járomból, amit eddig szemérmesen elhallgattak, holott ez az egyik legfőbb mozgató, inspiráló ERŐnk !
Eddig ezzel (is)  “vissza”-éltek !

 

A “KULCS”  a SZÍV  maga, amivel, s ahol egy  ÁTALAKÍTÁS-t  végzünk !

 

Először kapott az Emberiség lehetőséget arra, hogy ezt TÖMEGEK  vehessék át, korábban csak a magas rangú beavatottak, kiválasztottak  kapták meg.

 

A  “lehetővé tevő”  a  FELÉBREDETT  TUDAT, amelyet  végre VALÓDI  HATALMA szerint használunk !

 

Szerelmetes  hűséggel,

 

Mi